Mid Year Freak Out tag

Lidt over halvdelen af året er gået, og jeg har slet ikke fået læst så meget, som jeg normalt gør. Det er også helt okay 🙂 Jeg fandt tagget her hos Malene.

Bedste bog læst i 2017
Det står mellem to. Begge digtsamlinger, begge lette at gå til. Our Numbered Days af Neil Hilborn eller milk and honey af Rupi Kaur. Rigtig stærke samlinger. Den første er slam poetry, som gør sig ekstra godt, når man lytter til dem. Den anden er bare så hjerteskærende.

Best sequel læst i 2017
Hvis vi holder fast i, at det skal være en toer, så er det Destination India, der er fra serien The Lonely Hearts Travel Club, og som var bedre end første bog i serien.

Nyudgivelse fra 2017, du ikke har læst endnu, men gerne vil læse
Det ved jeg faktisk ikke helt. Måske Bag lukkede døre af B.A. Paris,som er en thriller, jeg har hørt rigtig mange gode ting om.

Den udgivelse du ser mest frem til i anden halvdel af 2017?
De, der kender mig ved, at jeg normalt ikke forudbestiller bøger. I år afviger fra normen, for der er rigtig mange, jeg virkelig glæder mig til! Without Merit af Colleen Hoover (3/10), The Sun and Her Flowers af Rupi Kaur (3/10),Turtles All the Way Down af John Green (10/10) og La Belle Sauvage af Philip Pullman (19/10). Normalt ville jeg bestemt glæde mig mest til Hoover, men jeg tror faktisk, jeg er mest spændt på den nye serie fra Philip Pullman, som skulle have lidt at gøre med Det gyldne kompas, som jo er en af mine yndlingsserier. John Green er jeg egentlig ikke den store fan af, men jeg er nysgerrig nok, til at skulle have bestilt hans kommende bog.

Mest skuffende bog i år?
Mørke steder af Gillian Flynn. Det var slet ikke mig, og jeg ventede og ventede på et twist, der aldrig rigtig kom. Hun er nok bare, for mig, en overvurderet forfatter.

Mest overraskende bog i år?
Det må være XY af Nicole Boyle Rødtness. Det kom bag på mig, hvor meget man kan sige, på så få sider. Jeg kan ikke tænke tilbage på den bog, uden også at tænke over, hvordan vi opfatter identitet og køn.

Favorit forfatter du har opdaget i år?
Ditte Wiese! Jeg var vild med hendes bog, men hun er også så dejligt og omfavnende et menneske, som jeg er så heldig at have mødt. Det tæller nu også meget i min bog.

Nyeste fiktive forelskelse?
Her må jeg melde pas og henvise til en ældre: John Logan fra Lagt på is af Elle Kennedy. Jeg er ret trofast hvad det angår ?

Nyeste yndlingskarakter?
Den er også ret svær. Jeg tror, jeg går med Ida fra Provinspis eller Charlotte fra Charlotte’s Web.

En bog, der fik dig til at græde?
Ulvekvinten af Trisse Gejl. Den var så smuk ❤️

En bog, der gjorde dig glad?
Hele The Lonely Hearts Travel Club serien. De sendte solskin og smil henover mig, så det var rigtig dejligt. Jeg drømte mig væk til fjerne himmelstrøg, med drinks i hånden og bølgeskvulp som baggrundsmusik.

Den bedste filmatisering af en bog, du har set i år?
Jeg ser ikke ret mange film… Og mange af de serier jeg ser, er enten ikke baseret på en bog, eller også har jeg ikke læst den.
Mit navn er Anne var rigtig god, synes jeg, men jeg har ikke læst bøgerne. Jeg har set den gamle filmserie, og den er jeg bestemt glad for,men jeg synes også, at den nye serie er rigtig god. De har castet Anne rigtig godt.

Favorit boganmeldelse, du har skrevet i år?
Det ved jeg virkelig ikke! Jeg har heller ikke skrevet så vildt mange…

Smukkeste bog du har købt i år?
Det må være de tre nyeste i min word cloud samling.

Hvilke bøger skal du have læst, før året er forbi?
Jeg kunne godt tænke mig at nå igennem de bøger af Colleen Hoover, jeg endnu ikke har læst, men det kræver helt særlige dage. Dem vil jeg nemlig gerne læse på én dag, uden pauser og forstyrrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge