Massivt bogindkøb!

Jeg har været på udsalg på Aalborg Bibliotek og fandt meget mere, end hvad jeg lige havde regnet med. Jeg gik udelukkende efter pæne bøger, dvs. bøger, der ikke havde en kedelig, grå biblioteksryg. Der var overraskende mange!

Bookhaul 2014 018

Bookhaul 2014 014

Jeg er særligt glad for den lille H.C. Andersen bog. Den er simpelthen så fin!

Bookhaul 2014 015

Efter biblioteket, gik turen til Læsehesten.

Bookhaul 2014 019

Jeg fandt lige Martin & Victoria og Victorias år, som jeg bare måtte have med hjem. Den har manglet i min samling. Nu har jeg så også de tre ungdomsserier, jeg gerne vil have (Louise-trilogien, Liv & Alexander, Martin & Victoria).

Bookhaul 2014 021

Nu har jeg faktisk vist bøger nok, men! Der er en hel masse søde mennesker ude i verden, og det har betydet, at jeg nu har en stak anmeldereksemplarer liggende:

Bookhaul 2014 023

Bookhaul 2014 022

 

Svømmeren er fra Gyldendal, mens resten er fra Saxo. Jeg glæder mig til at læse (og anmelde!) dem, og nu ved jeg da, hvad jeg skal læse det næste stykke tid. Dejligt ikke at skulle tænke på dét.

Men! Det stopper ikke her. Niksen Biksen! Book Depository har jo lige holdt 25 timers udsalg igen og selvom jeg ikke fulgte manisk med denne gang, blev det alligevel til to styk:

Bookhaul 2014 025

Bookhaul 2014 026

Off the Leash ligger nu på sofabordet som coffee table bog. Den er fantastisk! :)

Og så stopper det også her! I hvert fald for et stykke tid ;)

14 thoughts on “Massivt bogindkøb!

 1. Anna-sofie Reply

  Martin og Victoria er simpelthen fantastisk :-) Har liv og Alexander som også er hamrende gode.

  Søger en spichel bog som jeg ikke kan finde. Måske har du en ide hvor jeg måske kunne kigge den heder Vejen til helvdet af douglas preston og Lincoln Child. Den er udsolgt fra forlaget så den skid er slået…

  • Irene Post authorReply

   Ja, husker den også ret klart fra folkeskolen, selvom jeg ikke var helt så meget fan på daværende tidspunkt :) Glæder mig til at genlæse den! Du burde prøve Louise-trilogien af Hanne-Vibeke Holst :) Det var den første, jeg læste, og jeg slugte alle tre på et par dage – før jeg for alvor begyndte at læse.

   Skal den være på dansk? Så må du prøve saxo om de har en brugt, eller i lokale antikvariater og genbrugere :)

 2. Sidsel Reply

  Jeg har også brudeskibet stående på reolen. En ret sød og hyggelig bog. Og så har jeg hørt meget godt om Irvings ‘I én person’ :)

  • Irene Post authorReply

   Jeg synes faktisk, den er ret grim :D Så håber på et noget bedre indhold! Jeg bilder mig ind, at jeg elsker Irving. Sandt at sige, har jeg endnu ikke læst noget af ham endnu. Så jeg er ret spændt.

 3. Simone Hagemann Reply

  Når jeg kigger på din bunke fra biblioteksudsalget og Læsehesten og tænker på min egen, så kan jeg godt forstå, det var lidt tungt! Men det er altså virkelig nogle fine bøger, du fik med hjem. Specielt H.C. Andersens er jo virkelig så flot – de farver spiller bare så godt sammen! Så håber jeg bare, at indholdet af den også er godt :)

  • Irene Post authorReply

   Haha ja, så er det pludselig ikke længere en gåde ;) Åh, men det er jeg HELT sikker på det er ! HCA er altid godt :)

 4. Bente Reply

  Hold da op nogle gode fund, du har gjort dig! Og meget fine bibl.bøger, som ikke ligner – det kan vi li’!

  Glæder mig til at læse en anmeldelse af Byen og Øen, han skriver godt Benn Q. Holm. Jeg har dog endnu ikke fået læst den der.

  Elsker også Martin og Victoria – total skøn ungdomsbog, som også står på min boghylde!

  • Irene Post authorReply

   Ja, det var ret overraskende faktisk.
   Jeg tror desværre ikke, du skal regne med den det næste stykke tid, men hvem ved! :) Åh ja. De ungdomsbøger skal man altså ikke undervurdere :)

 5. Mette Reply

  Hold da op – sikke en høst! Der er sandelig mange fine bøger, og det er da også en god varieret bunke! Det er altid dejligt med en masse nye bøger :)

  • Irene Post authorReply

   Ja, den er rigtig varieret! :) Det er super dejligt! Men jeg læser jo også – til tider – varieret, så den afspejler det nok meget godt :)

 6. Eeyorenyk Reply

  Hold da op, sikke en høst. Jeg er SÅ misundelig på jeres biblioteksudsalg i Jylland. Mit lokale er slet ikke nær så spændende, når det endelig finder sted. :(

  • Irene Post authorReply

   Tja, på mit gamle bibliotek var der udsalg altid – det betød så, at der næsten aldrig var noget godt. Det her var meget bedre! :) Er også meget begejstret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge