Måneden i tal #8+9

I disse indlæg vil jeg kort opsummere månedens bøger i tal. Dette indlæg tæller bøger læst fra 30. juli til 30. september.

Danske: 6
Engelske: 4
I alt: 10

Korteste bog: Among the Hidden på 153 sider.
Længste bog: Jeg henter solen ned på 460 sider.

Købt: 1
Nuvænde tbr-størrelse: 224 (+28)

Udklip28 bøger mere end sidst!!!! Hold da magle, det er mange. Det skyldes selvfølgelig mest bogbloggertræf, men også at jeg dels har fået en del anmeldereksemplarer, dels ikke har læst særlig meget i de sidste to måneder. I juli læste jeg 20 bøger, i august og september er det samlet set blevet til 10… Månederne har været præget af ferie og travlhed, og skiftet var ikke særlig flydende. Så snart ferien var forbi i august, gik tingene amok med planlægning af bogbloggertræf i september. Jeg glæder mig til igen at bruge mine dage på læsning og afslapning.
Love & leftovers var en skuffelse. Det var den første bog på vers, som jeg har haft fingre i, og så var den faktisk ret kedelig. Til gengæld blev jeg særdeles positivt overrasket over Græshoppejunglen, som virkelig var god! Jeg har også lyttet til Harry Potter når jeg har gået tur. Jeg foretrækker, i modsætning til de fleste?, Jim Dale’s version. Jeg synes den er langt mindre monoton end Stephen Fry’s. Det er jo en smagssag.

Nu må jeg hellere sætte mig ned med en af alle de bøger jeg har erhvervet mig… 😉

Har du hørt nogen lydbøger denne måned?

 

4 thoughts on “Måneden i tal #8+9

  • Det var ikke så meget tab af læselyst som det var travlhed 😛
   Og i august var det ting som brætspil, puslespil og alt mulig andet der var i højsædet i stedet.

 1. Det er da skønt med masser af nye bøger 😀

  Ja, jeg har lige hørt ‘Ondskabens Hotel’ (hvilket er en genlæsning for mit vedkommende) af Stephen King som optakt til, at jeg ville i gang med ‘Doktor Søvn’. Og så er jeg pt. i gang med andet bind i en trilogi om Danmarkshistorien fra starten af 1070’erne og frem til starten af 00’erne.

  • Det må man sige. Jeg føler mig heldig i øjeblikket! 🙂

   Åh, det lyder spændende. Jeg tror, en lydbog til King ville gøre det hele lidt mere uhyggeligt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge