Måneden i tal #3

I disse indlæg vil jeg kort opsummere månedens bøger og serier i tal.

Bøger:

Danske: 10
Engelske: 12
I alt: 22

Korteste bog: Lyra’s Oxford på 65 sider.
Længste bog: Oprøreren (Divergent #2) på 442 sider.

Købt: 12
Nuvænde tbr-størrelse: 203 (+9)

martsJeg har ikke set så mange serier den her måned, det har været utrolig løst i hvert fald. Lidt af den ene, lidt af den anden, så det kan jeg ikke helt opsummere. Til gengæld har jeg jo læst temmelig meget. Min læseliste bærer dog præg af en del companion-noveller – Infinite Repeat, Lyra’s Oxford, Once Upon a Time in the North, Untouched og True Love and Magic Tricks hører alle herunder. Desværre har jeg også fået læst en del dårlige bøger, jeg har uddelt hele 4*1 stjerne (Untouched, Skyggernes bog, Emma + Elsie Meet Fitzgerald Darcy og Den trettende fortælling). Derudover brød jeg mig heller ikke om Som stjerner på himlen og Delirium, som begge måtte nøjes med to stjerner. Til gengæld fangirlede jeg voldsomt over Micah fra The Art of Lainey og tudbrølede til Monster, så det går nok lige op i sidste ende alligevel.
I denne måned fik jeg også købt en del bøger; 11 af dem købte jeg til Fantasyfestival, mens en enkelt forudbestilling landede i postkassen. Nu varer det forhåbentlig også lidt, inden jeg igen skal købe bøger. Jeg står i hvert fald ikke og har lyst til noget sådan lige umiddelbart. Jeg er helt mættet af bogkøb 🙂

2 thoughts on “Måneden i tal #3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge