Må man godt…

…forkæle sig selv lidt ind imellem? Selvom man egentlig ikke har råd?
Jeg har i hvert fald forelsket mig i disse læderstøvler fra H&M. De er lidt dyre, men når det nu er læder, så er det vel okay? Nu er de bare desværre allerede udsolgt. Så dem ellers i det nye katalog, som først lige kom ind af min døre for en uges tid siden. Jeg håber godt nok, der stadig er nogen at finde i butikkerne rundt omkring. MÅ HAVE!! 😀 Også selvom jeg er en nærigpind, der hverken kan eller vil have råd.

2 thoughts on “Må man godt…

  1. Sko kan man da aldrig få for mange af 😉 og et par lækre støvler til vinter er da et must.
    Hvis du ved, hvad størrelse du skal bruge, kan du sikkert bestille dem over deres hjemmeside 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge