Lidt ro på

Jeg vil bare lige fortælle, at her nok bliver lidt stille den næste måneds tid, da jeg kun har små to uger tilbage inden læseferien og så står den ellers på eksamen og hvad dertil hører af forberedelse. Nok nyder jeg bloggen og min læsning, men min uddannelse må jo komme først. Om det overhovedet får indflydelse herinde, det ved jeg ikke, måske, måske ikke. Nu har jeg i hvert fald fortalt det og behøver ikke få dårlig samvittighed over noget 🙂

4 meninger om “Lidt ro på

  1. Kiir Besvar

    Jeg kan godt forstå, du får lidt travlt så 🙂 det er noget af en mundfuld, du skal igang med! Held og lykke med det hele 🙂

  2. Mathilde Besvar

    Beklager det sene svar, men tusind tak for dit tillykke og held og lykke! Heldigvis er det bare en “bestået/ikke-bestået”, så jeg er ikke som sådan nervøs, men alligevel vil man jo gerne have en god tilbagemelding 🙂

    Også rigtig meget held og lykke med din eksamen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge