Lidt om fødselsdag

I onsdags da jeg havde fødselsdag, kom min familie på besøg. Jeg havde været i køkkenet hele tirsdag aften, for at forsøge at fremstille en lækker kage. Det var mit første forsøg med husblas, og jeg var temmelig nervøs omkring det. Heldigvis gik det godt i forhold til konsistensen, for da jeg pillede formen af onsdag eftermiddag, stod kagen af sig selv. Dejligt! :)

gavebøger 003

Det var en brombærlagkage med lakrids. Den består af lakridsbunde, hvid chokoladecreme og brombærmousse. Virkelig lækker! Og ret let, i forhold til, hvordan den egentlig ser ud.

gavebøger 004

Jeg fik en masse gode gaver, bl.a. et vaffeljern, som nogen af jer vist har hørt mig beklage mig over, at jeg ikke har. Nu har jeg det! Nu skal jeg så bare finde frem til en masse spændende vaffelopskrifter, så jeg kan få det brugt :) Derudover fik jeg også lidt penge, som er brugt allerede, men det skal i nok få mere at vide om snart ;) Og så fik jeg også en bog af min søster. Alle mine søstre af Judith Lennox. Umiddelbart ikke noget, der lyder som mig og jeg havde heller ikke hørt om den før, men jeg ønsker mig søster-bøger af min søster altid, så den skal naturligvis blive i min samling! :) Og så skal jeg jo have den læst snart, selvfølgelig.

gavebøger 007

I går havde jeg så inviteret Simone og hendes kæreste på besøg. Jeg serverede pitabrød med kebab og diverse og bagefter stod den på snacks af forskellig art. Vi fik også prøvet et nyt spil, Fuld af løgn, det var ret skægt :) Som de søde mennesker de er, havde de selvfølgelig gaver med til mig, hele fire styk!

Pakkerne indeholdt CinderFangirlForbidden og Afterwards. Fire skønne bøger, som jeg alle har ønsket mig :) Denne fødselsdag har været en af de bedre på bogfronten i hvert fald!

gavebøger 009

Min søster blev heroppe i onsdags, så hende har jeg på ferie den næste uges tid. Det skal nok blive hyggeligt. På mandag skal vi bl.a. ud at spise og i aften skal vi se lidt film; Mesterdetektiven Basilmus og Oz the Great and Powerful er dem, vi har planlagt indtil nu. Hvis i har forslag til andre film (eller serier!), så må i hjertens gerne komme med dem :)

13 thoughts on “Lidt om fødselsdag

 1. Gitte Reply

  Åh gud hvor jeg dog helt og aldeles elsker fødselsdagsfejring :):):) håber du har hygget dig!

 2. Eeyorenyk Reply

  Hæ, Cinder har jeg lige købt selv. Får den dog først til september, men i fin hardback udgave. Er ret spændt på den, har hørt meget blandet.
  Forbidden har jeg læst på dansk, og var ret betaget af. Det er ikke en af de bøger jeg har en brændende lyst til at genlæse, fordi jeg kender slutningen nu, men den har bare brændt sig fast som én af de mest skelsættende bøger jeg har læst nogensinde. :)

 3. Michelle Reply

  Jamen tillykke med fødselsdagen da. Det ser ud til du har haft en rigtig dejlig dag i godt selskab.
  Jeg kan jo kun sige at du skal glæde dig til at læse Cinder.
  Hmm, film anbefalinger. Jamen jeg har lige fået Frozen hjem på Blu-ray, Disney er jo altid et hit som jeg også kunne se på dem i allerede havde valgt. Ellers har Føtex i den her uge også tilbud på Julian Fellowes miniserie om Titanic – det er ham der også har lavet Downton Abbey – og begge dele kan varmt anbefales hvis man er til den lidt Austen-agtige fornemmelse for de der upstairs vs downstairs folk. :)

  • Irene Post authorReply

   Tak – det har jeg i hvert fald!

   Frozen har vi begge set. Ugh, Titanic. Filmen var jeg ikke meget for, men tak :) Tror i øvrigt heller ikke, der sker nok til hende. Men tak alligevel :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge