Library haul

Når man som jeg bor godt og vel udenfor byen, så er der også langt til nærmeste bibliotek. Heldigvis råder Aalborg Bibliotek stadigvæk over to bogbusser, så dem benytter jeg mig ofte af. De kommer to gange i ugen, og det er forskelligt hvilken af dem, det er. En af de ting, jeg virkelig godt kan lide ved dem er, at man har længere lånetider, fordi de ikke kommer så tit. Her i sommer holder de også ferie i tre uger, så dvs. at de ting jeg lånte her i sidste uge, de skal først afleveres midt i august! Det benyttede jeg mig af ved på forhånd at reservere en masse materialer, så jeg har en god og spændende stak at gå i krig med.


The Hate U Give er vist bogen, man bare skal læse i år. Jeg er ikke sikker på, om den er noget for mig, men det har jeg hørt mange sige, og så ender de med at elske den. Radio Silence er lige udkommet på dansk, men jeg har valgt at låne den engelske udgave. Crank er skrevet på digtform og jeg glæder mig rigtig meget til den! Jeg ved, at Xenia i hvert fald har anbefalet forfatteren flere gange.


Bedste sommer nogensinde stod engang højt på min tbr-liste, men det var egentlig kun fordi jeg tilfældigt så, at den også er udgivet på dansk, at jeg valgte at låne den. Jeg tror, det er en sød og hyggelig feel good roman her til sommeren. Vores kemiske hjerter havde jeg ingen ambitioner om at læse, men så delte Lovebooks små bidder fra den, og så var jeg solgt. Måske mest pga. Harry Potter referencerne… Og apropos Harry Potter referencer, dem er der også nogle af i Solitaire, som jeg et gået i gang med at læse. Jeg er vild med Alice Osemans sprog! Det er også hende, der har skrevet Radio Silence, så den glæder jeg mig endnu mere til nu.


Bind tre i Soulless serien glæder jeg mig til at læse, selvom det er længe siden, jeg læste de foregående. Jeg har faktisk glemt ret meget af bind to, men mon ikke det alligevel går. History Is All You Left Me har jeg set frem til. Jeg har ikke læst noget af Adam Silvera før, og jeg er lidt nervøs for, om jeg mon forventer for meget. Maestro er en bog, jeg ikke ved særlig meget om, jeg er bare nysgerrig på, hvad den mon kan.


Macbeth, her i en nydansk og illustreret udgave, har jeg aldrig læst før, men jeg ville gerne prøve de her nye udgaver af Shakespeares stykker. Jeg har læst den, og hold da op for en grusom fortælling. Jeg vil faktisk gerne læse den originale tekst også, selvom jeg tror, starten vil føles lang. Jeg tror, den originale tekst kan noget helt andet. Hjertet er 1 organ fik jeg ekstra meget lyst til at læse, efter at Ditte Wiese havde læst et stykke op derfra i Viborg. Nu ligger den klar til at blive læst i løbet af sommeren.

 

Bruger I også bibliotekerne meget her om sommeren?

4 thoughts on “Library haul

  1. Sikke nogle gode og spændende bøger du har udvalgt til læsning hen over sommeren!
    Jeg bruger bibliotekerne meget sådan generelt, også til at låne de bøger, som min datter læser, og de som jeg læser højt for hende. Lige nu læser vi “Percy Jackson – Ildtyven”, og den er hun helt fanget af :0)

  2. Altid en god idé at hamstre bøger til sommerferien 😀

    Jeg har en række bøger fra egne boghylder, jeg gerne vil have læst den kommende tid, så jeg låner primært lydbøger og e-bøger fra biblioteket i øjeblikket 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge