Let It Snow

23386159
Let It Snow – John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle – 336 sider – Politikens Forlag

Tindrende hvide snedriver, de fineste gaver, kulørte små juletræskæder, der glitrer i de faldende fnug. En snestorm juleaften forvandler en lille by til en romantisk kulisse af den slags, man ellers kun ser i film. Eller – i hvert fald på en måde. For en kold og våd gåtur fra et strandet tog midt ude i ingenting ender normalt ikke i et karruselsvimlende kys fra en charmerende fremmed.

Og ingen forestiller sig, at en travetur i sne til albuerne hen til den lokale vaffelbar kunne føre til, at gnisterne pludselig flyver mellem gamle venner. Eller at vejen tilbage til ægte kærlighed går lige lukt igennem en alt for tidlig morgenvagt på Starbucks.

• • •

Jeg elskede virkelig den første historie i den her bog. Det var lige, hvad jeg havde brug for. Personerne var fantastiske, skrivestilen var god og generelt var plottet bare så fint og sødt og lige mig. Forudsigeligt, ja, men det er jo altså en juleagtig bog, så det hører med (for mig). Jeg havde ikke tidligere læst noget af Maureen Johnson, men det er helt sikkert en forfatter, jeg vil holde øje med nu. 4 stjerner.

Den anden historie var simpelthen så kedelig. Hvad var pointen overhovedet? Skrivestilen var god, men det var så også det. Det var bare ikke lige mig. Personerne fandt jeg ligegyldige og jeg var også uintereesseret i plottet. John Green er vild med roadtrips, det var det, jeg fik ud af bogen. Og denne her roadtrip var udmærket, men så er det også det. 2 stjerner.

Den tredje historie, skrevet af Lauren Myracle, var ganske udmærket. Jeg kunne ikke helt lide hovedpersonen i historien og alt det her engle-noget var lidt underligt, men overordnet set, så var det en sød historie. Personerne udviklede sig lidt hurtigt, men når historien kun er på lidt over 100 sider, så synes jeg egentlig det er okay. Jeg havde ikke før hørt om forfatteren, men jeg tror, jeg skal se på, hvad hun ellers har skrevet. Hun kunne i hvert fald være en spændende forfatter at holde øje med. 3 stjerner.

Jeg kunne rigtig godt lide, hvordan de tre historier hang sammen og blev flettet ind i hinanden. Det var en ret unik måde at gøre det på.

ny3

Tak for bogen til Politikens Forlag.

3 thoughts on “Let It Snow

  1. Min anmeldelse af bogen kommer i morgen… meget enig i din anmeldelse, men jeg var nu meget vild med John Green delen, men nu er jeg vist også blevet lidt forelsket i John Green

  2. Pingback: Tirsdags-tag – The Coffee Book Tag | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge