Lagt på is (Off-Campus #2)

28482210Lagt på is – Off-Campus #2 – Elle Kennedy – 293 sider – Flamingo

Anmeldereksemplar fra Flamingo.

Jeg læste den her bog på en hyggelig søndag. Det var slet ikke planen, at jeg bare skulle læse hele tiden, men jeg kunne simpelthen ikke stoppe igen. Jeg elskede Grace fra første side, hun var så utrolig akavet, at jeg helt krummede tæer, men samtidig var hun bare så menneskelig og fremstod meget ærlig. Også Logan var jeg vild med. Modsat de fleste andre, så kunne jeg slet ikke finde det i mig at hade ham i starten af bogen, snarere tværtimod. Jeg syntes han var spændende! Igennem bogen opfører han sig virkelig nobelt overfor Grace, og jeg var vild med de pranks han lavede, det var simpelthen så sjovt! Og så var hans akronymer en god tilføjelse til hans personlighed.

Selve plotlinjen var jeg også helt tosset med, jeg kunne godt lide, at både Grace og Logan havde andre interesser end hinanden, det gjorde hele historien langt mere realistisk. Og så syntes jeg også de begge to havde en langt bedre baggrundshistorie end hhv. Hannah og Garrett havde det i bog et. Denne her var, for mig, langt mindre forudsigelig, hvilket virkelig påvirkede min oplevelse af bogen. Det var også dejligt at følge de personer, jeg allerede kendte fra bog et i serien, og jeg var især vild med hvordan Hannah havde udviklet sig, jeg kunne særligt godt lide den dynamik hun havde med drengene.

Elle Kennedy skriver formidabelt godt, intet mindre. Der er så utrolig meget underfundig humor, hun rammer helt plet hvad det angår. Og kærlighedsscener, hold da op, hvor er hun god til at beskrive dem – ikke bare sex, men intimitet helt generelt. Det er virkelig fascinerende, synes jeg. Hun har i dén grad fingeren på pulsen.

Det er virkelig svært at anmelde den her bog. Jeg kunne bare lide alt ved den, okay?! Og jeg fangirlede måske også ret meget over den – det gør jeg stadig! Jeg skal helt klart dykke mere ned i hendes forfatterskab, så snart jeg altså lige har læst tredje bog i den her serie.

top

John Logan, tredjeårsstuderende på Briar University, kan få alle de piger, han vil. Ishockeystjernens liv er én lang række af fester og engangsknald, men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han dimitterer. En tur i kanen med den sexede førsteårsstuderende Grace Ivers er derfor lige præcis den afledning, han har brug for. Men på grund af en tåbelig misforståelse lægger Grace ham på is, og Logan beslutter sig for at bruge sit fjerde og sidste studieår på at bevise, at han er værd at give en chance til.

Efter et alt andet end fremragende første år er Grace tilbage på Briar efter sommeren, og hun er ældre, klogere og så meget ovre den arrogante ishockeyspiller, hun havde været lige ved at forære sin mødom. Der er ingen, der skal ynke hende, og hun er ikke længere den stille mus, hun var, da de først mødte hinanden. Og hvis Logan forventer, at hun bare lægger sig på ryggen og tigger ham om mere, så må han tro om igen. Hvis han vil have hende tilbage, så må han arbejde hårdt for det.

underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge