Læseudfordring #2 2019

Jeg ikke bare en, men to læseudfordringer i år. Den første kan I læse om her.
Den anden udfordring går også på specifikke bøger, og den handler om at få læst det, jeg købte sidste år. Jeg købte 23 bøger (plus lidt til, som jeg siden har skilt mig af med), så under to hver måned, hvilket jeg er ganske godt tilfreds med. Til gengæld har jeg kun læst de fem af dem. Det kunne helt ærligt godt have været bedre! De, jeg har læst, er All Your Perfects, Loosing Hope (Hopeless #2) og Finding Cinderella (Hopeless #2.5) af Colleen Hoover, An Absolutely Remarkable Thing af Hank Green og Kvinden før af J.P. Delaney. Alle har de fået fire eller fem stjerner, så det er jo ret dejligt.

Jeg har bestemt mig for, at de resterende bøger skal være læst et år efter, de er røget i min samling. Om der skal være en konsekvens, har jeg endnu ikke helt besluttet. Jeg er trods alt stadig ved at falde til i hverdagens trummerum. Nu må vi se, hvor godt det kommer til at gå. I hvert fald ser min liste således ud:

 • 17. marts: Hævn og DNA (Huldar og Freyja #1+2) af Yrsa Sigurdardóttir, Krokodillevogteren (Kørner/Werner #1) af Katrine Engberg og Ligblomst (Kaldan og Schäfer #1) af Anne Mette Hancock.
 • 23. april: Little Fires Everywhere af Celeste Ng.
 • 31. juli: The Sea of Tranquility af Katja Millay og Bad Romeo (Starcrossed #1) af Leisa Rayven.
 • 10. september: Here We Are: Feminism for the Real World redigeret af Kelly Jensen.
 • 15. september: The Breakdown af B.A. Paris.
 • 17. september: A Game for All the Family af Sophie Hannah.
 • 25. september: The Chase (Briar U #1) af Elle Kennedy.
 • 15. oktober: (Don’t) Call Me Crazy redigeret af Kelly Jensen.
 • 2. december: Etta og Otto og Russell og James af Emma Hooper.
 • 29. december: Love & Misadventure af Lang Leav.
 • 31. december: Se ikke væk af Karen Strandbygaard.

Det er måske også lidt tarveligt at sætte bøger på, jeg har modtaget for under ti dage siden, men så har jeg til gengæld også det længere at nå at læse dem i. Jeg er godt nok lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå, men jeg er i hvert fald forhåbningsfuld 🙂

6 thoughts on “Læseudfordring #2 2019

 1. Godt læsemål! Jeg har også nogle titler fra ulæste bøger på mine læsemål. Jeg har dog begrænset det til 5, men skal desuden reducere min mængde af ulæste bøger 🙂

 2. Fantastisk læsemål! Specielt fordi vi jo burde have de bøger på listen vi har lyst til at læse med det samme, men at vi ofte køber en masse bøger som venter i lang tid. Jeg forsøger mig selv med at få læst de bøger jeg køber inden for nogle måneder, men det glipper altså engang imellem. Jeg krydser fingre for dig Irene! Og så glæder jeg mig til at høre konsekvensen i tilfælde af at de ikke bliver læst.

  • Tak, Amanda Emma!
   Ja, det er virkelig noget pudsigt noget. Jeg synes ikke engang, jeg er blevet særlig meget bedre til at få læst med det samme, jeg har købt/modtaget – desværre.
   Jeg tror næsten, jeg tænker, at de skal videre i systemet så. Selvom det vil ærgre mig noget så grusomt! Men så må jeg jo bare se at få dem læst eller lyttet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge