Læseudfordring #1 2019

Hvis man har fulgt med herinde i noget tid, så ved man måske også, at mentalt velvære ligger mig meget på sinde. Derfor har jeg til 2019 forberedt en læseudfordring med det som tema. Jeg synes egentlig, jeg er nogenlunde godt med på det område, men jeg kan samtidig også mærke, at det ofte er de bøger, jeg relaterer mest til, og som giver mig de største oplevelser.

Jeg har haft meget lidt succes med tidligere udfordringer, og jeg tænker da heller ikke nødvendigvis, at det bliver anderledes denne gang, nu hvor der trods alt også er et arbejde, der skal passes. Men det er nu meget hyggeligt alligevel at sidde og forberede, hvad man godt kunne tænke sig at læse. Denne gang har jeg fået hjælp af Instagram, hvor jeg spurgte til, hvilke bøger der var de bedste, folk havde læst om emnet. Jeg fik nogle rigtig gode bud i mange forskellige genrer.

De fleste af de titler, folk foreslog mig, kendte jeg i forvejen, mens et par stykker var nye for mig. Det drejer sig om I morgen var jeg altid en løveLost Connections, My Age of Anxiety og En dåre fri. De lyder heldigvis også rigtig gode og spændende. Jeg havde ikke helt nok i forslagene, til at det kunne passe med en plade, så jeg måtte selv supplere lidt op. Mit mål er også “bare” at læse 12 ud af de 16 herover, men pladen kunne af en eller anden grund kun være kvadratisk.

Jeg ejer blot tre af bøgerne på pladen, nemlig Made You UpFuriously Happy og Hungerhjerte, så mon ikke, de tre i hvert fald bliver læst? Det regner jeg i hvert fald med. Jeg har også et par andre bøger i mit bagkatalog, så om jeg får læst flere (og andre…) end de herover, det vil tiden jo vise.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at læse de fleste af bøgerne på min bingoplade, og jeg er sikker på, 2019 bliver et læseår med mange store og vigtige oplevelser.

Har du gjort dig nogle tanker om, hvorvidt der er noget, du gerne vil fokusere mere på i din læsning her i 2019?

6 thoughts on “Læseudfordring #1 2019

  1. Jeg plejer egentlig ikke a fokusere så meget på hverken tema eller genre i min læsning; men det her du har gang i lyder spændende! Måske der falder nogle inspirerende anmeldelser af på bøger jeg ikke kendte, for jeg har kun hørt om 3 af dem du nævner, og kun læst én, så det bliver spændende at følge med 🙂

    • Det håber jeg da! Jeg tror ikke nødvendigvis, jeg kommer til at elske dem alle, men jeg har ret store forventninger til langt de fleste 🙂

  2. Jeg vil *så* gerne læse Furiously Happy som jeg har hørt så meget godt om! Men sikke en god udfordring, jeg elsker at du har skabt den selv fremfor at finde en af de amerikanske at følge, for der er altid større chance for at opnå udfordringerne når man selv har lavet dem – det er i hvert fald min erfaring. Held og lykke Irene 🙂

    • Mit problem med dem, der er lavet på forhånd, er ofte at de er for specifikke. Det er ikke altid, det er sådan lige til at opdrive de bøger, der står på listen, eller nogle som passer i kategorien.

      Jeg er også ret spændt på Furiously Happy. Jeg tror, den er SÅ skæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge