Konkurrence – Vind en julekalender

Der er efterhånden ikke længe til jul. Det er jo helt vildt. Jeg elsker jul! Virkelig. Og sne. Sne gør mig glad. I hvert fald når jeg ikke er afhængig af at skulle køre eller nå noget meget vigtigt. Sne, jul og bøger. Det er bare så hyggeligt. Særligt hvis man sidder under et lunt tæppe og hygger sig med en kop god te.

img_20161110_104107

Siden jeg elsker både jul og bøger, har jeg i år købt mig en te-julekalender af mærket English Tea Shop. Fordi det altså blev lidt for dyrt med en julekalender bestående af bøger 😉 Te og bøger passer så godt sammen, at jeg tænkte det var et fint alternativ. Der er 25 låger, fordi det er en engelsk kalender, men det er jo bare en ekstra lille bonus. Ellers ved jeg ikke meget om den eller mærket. Der er 13 forskellige slags te, og alle slags er listet på bagsiden, men jeg har ikke lyst til at vide det på forhånd, jeg vil hellere overraskes. Men jeg glæder mig i hvert fald endnu mere til hyggelige decemberdage nu.

Det bedste af det hele er, at jeg har to af kalenderne. Den ene af dem har du derfor mulighed for at vinde – den er helt ny og stadig indpakket i folie. Det er ret simpelt at være med, du skal bare skrive en kommentar til det her indlæg – og husk at udfylde din email, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder. Jeg vil blive rigtig glad, hvis du også følger mig på Bloglovin eller Facebook, men det er ikke et krav. Derudover kræver det blot en dansk adresse jeg kan sende til, og hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse. Sidste chance for at deltage er søndag d. 20. november kl. 12.00.

img_20161110_105005

**OBS. Bogen følger ikke med.

underskrift

39 thoughts on “Konkurrence – Vind en julekalender

 1. Ej, sikke en god idé! Jeg ville elske at vinde ? jeg elsker jul og julekalendre – og så er jeg lige begyndt at drikke te engang imellem også, så det ville jo være helt perfekt 😀

  //www.mitbogunivers.dk – carolinethomassen(a) gmail.com

 2. Sikke dog en hyggelig konkurrence, den kan man da ikke andet end at deltage i 🙂
  og en julekalender med the, er jo perfekt til den kolde tid, hvor man næsten ikke laver andet end at læse 😉

 3. Jeg elsker elsker elsker jul og i år skal den være uden min kæreste ? for første gang i 11 år. Jeg ville elske en julekaldender ? Tak for at skabe god jule stemning ? Følger dig i hvert fald på fb, men tror også jeg følger dig andre steder ? Hilsen Stalker bogbloggeren ?

 4. Uh, jeg er med. Elsker jo te og drikker det dagligt. Er begyndt at samle på metalæsker med te, som ligner bøger, de er så skønne. Men hvis jeg ikke får min daglige te, så kan jeg heller ikke skrive. Sådan er det bare 😀

 5. Skøn give-away! Ja, te og bøger passer perfekt sammen. Det lyder som en super dejlig julekalender. Den skal nok sprede velduft og velsmag. Krydser fingre for at være den heldige.

 6. Ej en fin julekalender, vidste slet ikke at det var en ting med tejulekalendre! Jeg krydser fingre, og følger allerede på facebook 🙂

 7. Er lige kommet hjem fra Kina, hvor hvert måltid altid blev ledsaget af en kande te. Det vænner man sig hurtigt til og var ret lækkert. Det var dog primært grøn te der blev serveret

 8. Sådan en kunne jeg godt bruge ? Altid godt med lidt te mens man lytter til en god lydbog.
  English Tea Shop laver fantastisk te ☕️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge