Kindle Deals & Steals #2

Så er der fantastiske Kindle deals igen. Hvis du klikker på billedet af bogen, kommer du direkte til dealen.

6676284 12283261 17286888

Crank koster $1.99, Between the Lines koster $1.99 og Crewel står til $2.99. Oprindeligt forelskede jeg mit i Crewel pga. dens cover, og det her ovenfor er ikke nær så pænt som det andet (som kan ses her), men på Kindle er det jo lidt ligemeget… Jeg har selv købt de tre ovenstående deals og glæder mig især til Ellen Hopkins. Har hørt så utrolig meget om hende og hendes bøger.

7199418 11500217

De to overstående bøger har jeg ikke selv købt, men jeg tænker, at det er nogen, I måske er interesserede i. Succubus Blues er af Richelle Mead, som er forfatteren til Vampire Academy. Bogen koster $2.49. Angelfall har jeg selv læst, og den faldt desværre ikke i min smag, men jeg er sikker på, I godt vil kunne lide den. Den fås til $2.49.

Alle de ovennævnte tilbud er Monthly Deals på Amazon, og kan fås måneden ud. God læselyst! 🙂

2 thoughts on “Kindle Deals & Steals #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge