Kadaverjagt (Kadavermarch #2)

10405711Kadaverjagt – Kadavermarch #2 – Dennis Jürgensen – 126 sider – Tellerup

Denne fortælling er en fortsættelse til Kadavermarch og som sådan er den ret ligegyldig. Det vidste jeg på forhånd, fordi det er en anden gruppe mennesker, man følger, men den føltes alligevel lidt overflødig. Som en bonushistorie, hvis man er rigtig meget fan af første bog. Det var jeg ikke. Den var god, men det var det. Så på den måde var jeg ikke synderligt begejstret for denne bog. Jeg hørte bogen som lydbog, og med de få timer den varede (3t42m) gik tiden stærkt. Ikke mindst fordi det var Torben Sekov der læste den. Han er jo bare den bedste, altså. Der var lagt lydeffekter på også, og jeg må indrømme at de ikke fungerede så godt. De zombier, som det skulle forestille, at man kunne høre i baggrunden, lød mere som…ja, jeg ved ikke. De lød i hvert fald ikke som zombier bør lyde. Det tog desværre fokus fra første del af bogen.

Jeg kunne til gengæld ret godt lide, at historien foregik på Anholt, ligesom navnene også var meget danske; Lorens, Mogens, Pia osv. Det gav det både et anderledes og et sjovt præg. Det er trods alt de færreste dystopiske romaner, der foregår på dansk jord, så at denne historie bringer os ud på Anholt var simpelthen bare fantastisk. Sjovt, som stedet kan få betydning, men jeg tror lige så meget det var det med, at det var et lille lokalt øsamfund, hvor alle kender alle, der bidrog til min oplevelse med den her bog.

Igen, så var det altså ikke en vigtig bog, og det var heller ikke fordi den havde så meget at byde på, men jeg var godt underholdt. Desværre var slutningen ikke helt, hvad jeg havde håbet på, men det var som jeg havde regnet med. Så alt i alt er det nok mest en bog til dig, der var virkelig vild med første bog i serien, eller bare har brug for en lille let bog med humor i.

ny3

Resumé: Helikopteren gik ned til en højde af 150 meter og fløj ind over Anholt.
Der lå en lille klynge huse ikke langt fra havnen.
Der holdt et par enkelte biler, men der var ingen mennesker at se.

Anholt har indtil videre undgået den verdensomspændende katastrofe, men det er kun et spørgsmål om tid før helvede også når det lille øsamfund.

underskrift

4 thoughts on “Kadaverjagt (Kadavermarch #2)

  1. Jeg synes også, at denne var komplet ligegyldig! Sikke dog en vanvittig idé med lydeffekter til en zombie-fortælling! Så kan selv Sekov ikke redde det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge