Judging the cover #4

Vi hører det igen og igen og igen og en gang til: Døm ikke en bog på dens cover. Jeg kan ikke sige mig fri for, at det er det, der mange gange får mig til at kigge nærmere på en bog. Det der med at gå hen og samle en, i mine øjne, grim bog op og læse på, det har jeg bare ikke i mig. Det ligger mig meget fjernt og føles unaturligt. I denne række indlæg vil jeg snakke lidt om forsiderne på bøger, om forskelle, ligheder, godt og skidt. Indlæggene vil dukke op fra tid til anden.

Således ser coveret til Pushing the Limits ud. Ikke i sig selv særlig kønt. Bedst som man ikke troede, det kunne blive meget værre, sker dette:

Det britiske cover til Dare You To. Bog to i serien. Egentlig kan jeg meget godt lide det, men synes ikke den røde skrift titlen er skrevet med gør noget godt. Og så er det jo et fuldstændig andet design, hvilket irriterer mig endnu mere. Hold nu bare op, okay?

Hvis I i øvrigt vil se, hvad jeg synes om hhv. det amerikanske og det britiske cover til første bog i serien, så har jeg skrevet et indlæg om det her.

 

3 thoughts on “Judging the cover #4

  1. Jeg kan ret godt lide det første cover … Men selv hvis de to stod ved siden af hinanden på hylden, ville jeg ALDRIG gætte på at de var en serie eller hang sammen. Jeg ville tænke to forskellige historier, bare af samme forfatter. Og så er det andet bare generelt ugly og slet ikke pænt.

  2. Jeg kan ikke lide nogen af dem må jeg indrømme … Synes bare ikke rigtigt der er noget fængdende ved dem, de er der ligesom bare. Helt klart bøger jeg i første omgang ville springe over hos boghandleren ..

    Det var også derfor jeg fik læst The Hunger Games (jeg læste dem på dansk) så sent som jeg gjorde. De danske covers er totalt intetsigende, og fangede bare slet ikke min opmærksomhed. Og se hvad jeg gik glip af! Note to self: Hold op med at bedømme (for meget) på coveret xD

  3. Hold da kæft hvor er især cover nr. 2 grimt :O Synes fonten og farven ligner noget der skulle være ude på en splatter-roman; blod der drypper ned af bogstaverne osv (selvom det nok skal forestille maling her.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge