Jeg er døden (Robert Hunter #7)

25909591Jeg er døden – Robert Hunter #7 – Chris Carter – 371 sider – Jentas

Anmeldereksemplar fra Jentas.

Jeg tror, jeg har fået en ny yndlingsbog i serien. Den er helt oppe ved siden af Dødsshowet, som hidtil har været den bedste, synes jeg. Jeg tror, det var fordi, jeg flere gange var ved at blive lidt “forarget.” De ting, forfatteren fik mig til at tænke og tro, det var forfærdeligt! Jeg overvejede virkelig alle mulige underlige folk som gerningsmand. Det var lidt sjovt. Ift. gerningsmanden og clues og sådan noget, så havde jeg fanget to hints. Jeg havde ikke regnet ud, hvem det var, men jeg vidste godt en smule af, hvordan det hang sammen. Det er det, der er det sjove ved krimier, synes jeg – at man kan sidde og gætte med selv. Jeg har aldrig før været så tæt på i en Carter bog, men det føltes faktisk rigtig godt at være på sporet! Jeg var derfor heller ikke helt i chok, da det blev afsløret hvem det var, men det ødelagde alligevel ikke oplevelsen det mindste. Næsten tværtimod. Bekræftelsen i at have gennemskuet en smule af det, det var faktisk ret sjovt. Det påvirkede sandsynligvis også mit indtryk af bogen.

De mord, der fandt sted i denne bog, var fuldstændig vanvittige. Grufulde og makabre. Ulækre. Og det var fantastisk. Jeg nød hver en detalje – bortset måske lige fra de meget maleriske beskrivelser omkring et lig, det kunne jeg godt have undværet 🙂 Men det er jo det, der gør de her bøger til det, de er. Og jeg vil gerne have det ulækre og utrolige med, når jeg beslutter mig for at sætte mig ned med en af de her bøger. Hvor underligt det end lyder.

Der var mange af kapitlerne i den her bog, som sluttede med en cliffhanger. Det er som sådan ikke noget nyt, men jeg følte, at der var mange flere, end hvad der normalt er. Det betød også, at jeg var nødt til at læse lidt mere, for jeg kunne ikke stoppe nu, lige midt i det hele! På den måde forsvandt siderne hurtigt mellem fingrene på mig.

Personerne i bogen går selvfølgelig igen, og som altid var jeg vild med Garcia. Han var desværre ikke så meget med som i de tidligere bøger, synes jeg ikke, og jeg savnede ham. Han er virkelig min yndlingsperson i den her serie!
Derudover irriterede det mig også lidt, at vores hovedperson absolut skal udsættes for fare i hver eneste bog. Jeg ville gerne sige, at sådan er virkeligheden jo ikke, men det ved jeg jo reelt ikke rigtig noget om. Jeg synes bare det er lidt for brugt en kliché, og jeg kunne godt undvære den. Udover det, så er det eneste der irriterer mig, at der nu igen er længe til næste bog…

top

Resumé: En ung kvinde bortføres, og syv dage efter bliver hendes lig fundet på et øde grønt område ved Los Angeles’ internationale lufthavn.

Obduktionen viser, at hun er blevet torteret og myrdet på yderst bizar vis. Men overraskelserne ender ikke her. Denne morder kan lide at lege, og han har efterladt et brev i halsen på sit offer.

Kriminalassistent Robert Hunter, leder af LAPD’s specialafdeling for særligt voldelige forbrydelser, bliver sat på sagen. Men næsten omgående dukker endnu et lig op. Hunter og hans faste makker, kriminalassistent Carlos Garcia, ved, at det er et kapløb med tiden, for det går hurtigt op for dem, at de jager et uhyre. Et sandt rovdyr, hvis fortid gemmer på en grufuld hem­melighed, og hvis trang til at gøre mennesker fortræd og tørst efter mord aldrig kan slukkes – for han er DØDEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge