If I Were You

15717721
If I Were You – Lisa Renee Jones – Inside Out #1 – 384 sider – Gallery Books

The steamy first installment in the Inside Out erotic romance trilogy by Lisa Renee Jones, in the bestselling tradition of Fifty Shades of Grey. 
When Sara McMillan finds a stack of journals in a storage unit, she’s shocked and enthralled by the erotic life the writer led. Unable to stop reading, she vicariously lives out dark fantasies through Rebecca, the writer—until the terrifying final entry. 
Certain something sinister has happened, Sara sets out to discover the facts, immersing herself in Rebecca’s life. Soon she’s working at the art gallery Rebecca worked at and meeting Rebecca’s friends. Finding herself drawn to two dangerously sexy men, the manager of the gallery and a famed artist, Sara realizes she’s going down the same path Rebecca took. But with the promise of her dark needs being met by a man with confident good looks and a desire for control, she’s not sure anything else matters. Just the burn for more.

• • •

Jeg forstår ikke helt den her bog. Der sker ikke noget i de første 50%, så er der en masse sex og så en cliffhanger slutning. Det er det.

Hvad? Seriøst?
Hmm. Ja. Desværre. Det starter godt nok med en sex scene, og man sidder der og tænker hold da op, den her bog bliver vild, men så finder man ud af at nej, det er ikke tilfældet. Jeg blev seriøst i tvivl på et tidspunkt, om det overhovedet var erotik, eller bare en falsk genrebetegnelse. Halvvejs i bogen opdager man så, at jo jo, den er god nok, det er erotik, for lige pludselig laver de ikke andet end at have sex, smage på vine og snakke en hulens masse om kunst. Jeg kunne sikkert gå til en fin gallerivisning nu og passe perfekt ind…

Jeg syntes, det var lidt pudsigt så meget Sara havde fri. Jeg mener, hun er lige påbegyndt sit nye job og så tager hun fri i flere dage. Hvad?! Det ville i øvrigt også være rigtig rart, hvis den mandlige hovedrolle for en gangs skyld ikke var stinkende rig!

Skrivestilen var som i enhver anden erotisk bog; let og ligetil. Personerne var alle “hjemsøgt af deres koplicerede fortid,” men sådan er alle personer i den her type bøger vel. Jeg kunne egentlig meget godt lide Chris. Jo, han havde ejerfornemmelser og kunne snildt have været mere rar, men i det mindste vidste han, at han var en nar, og han fortalte det også til Sara mange gange. Han bad hende endda om at holde sig væk fra ham.

Jeg fandt intet i denne bog, som jeg ikke havde set før. Jeg kedede mig jævnt og nød ikke bogen.

Bogen slutter med en cliffhanger, men det var ret tydeligt for mig, hvordan det vil gå. Jeg finder nok aldrig ud af, om jeg har ret, for jeg har ikke tænkt mig at læse videre.

ny2

Denne e-bog er fra Netgalley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge