Hunter

ItemImage.aspx
Hunter – Chris Carter – Robert Hunter #0.5 – 60 sider – Jentas

Robert Hunter ankommer til gerningsstedet. Han er den yngste kriminalassistent, Los Angeles’ politi nogen sinde har antaget, og det er hans første dag.Som grønskolling har han fået en simpel selvmordssag at skærpe tænderne på. Men han får hurtigt mistanke om, at noget ikke er, som det skal være. Selv om døren var låset indefra, og der ikke er andre veje ud af lejligheden, har Hunter på fornemmelsen, at ofret ikke begik selvmord. Men med en ny kommissær at gøre indtryk på og dynger af beviser på det modsatte er det en hård opgave for Hunter, hvis han skal opklare sagen og beholde sin plads på holdet.Her kommer Robert Hunter, den yngste kriminalassistent, Los Angeles’ politi nogen sinde har antaget, og det er hans første dag.

• • •

Fin lillenovelle om Hunters første sag. Den sag, der startede det hele.

Det er ikke nogen vigtig historie, og man kan sagtens springe den over, men hvis man ligesom jeg er vild med Robert Hunter, så er den her lille novelle et must. Den viser, hvordan han løser sagerne og hjælper en til at forstå, hvad han mener og hvor han får det fra.

Der er ikke så meget over selve sagen, men den viser til gengæld fint, at det hele ikke er lige kompliceret, hvilket jeg synes er godt. Der er generelt ikke så meget at sige, for historien var jo ret kort.

Jeg læste bogen på dansk, og jeg synes ikke, at der var så mange tastefejl som man ellers er vant til fra de øvrige bøger, så det var jeg ret begejstret over.

ny4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge