Honeymoon i Paris

23365152
Honeymoon i Paris – Jojo Moyes – The Girl You Left Behind #0.5 – 120 sider – Cicero

2002. Liv Halston har noget impulsivt giftet sig med arkitekten David, som hun kun har kendt i tre måneder. Nu er de taget til Paris på bryllupsrejse, men det er på ingen måde den romantiske tur, som Liv havde glædet sig til.

Halvfems år tidligere er et andet par netop blevet gift i Paris: provinspigen Sophie har forelsket sig i Edouard, en talentfuld kunstner uden sans for penge, og Sophie opdager, at livet som kunstnerhustru er noget mere kompliceret, end hun havde forestillet sig. Begge kvinder må sande, at lykken er lunefuld, og at jalousien og tvivlen ligger på lur, lige når man tror sig allermest lykkelig.

• • •

En rigtig sød lille fortælling om to forskellige par, der begge nyder Paris – det samme gjorde jeg, mens jeg læste bogen. Jeg har i øjeblikket en Paris-periode (læs: drømmer om Paris, vil læse om Paris hele tiden (gør det dog ikke) osv.), så bogen kom virkelig på det helt rigtige tidspunkt.

Jeg er bare ikke helt sikker på, hvad meningen med bogen var. Sandsynligvis at introducere de personer, der også vil være med i The Girl You Left Behind, men det finder jeg jo nok først ud af, når jeg starter på den (og det gør jeg snart! Den har stået på mine hylder i mindst halvandet år!).

Jeg kunne godt lide måden de to forskellige historier blev flettet sammen på, men det var nu også lidt forudsigeligt, men det er jo også begrænset, hvad der er plads til.

Det betyder ikke noget for min anmeldelse, men jeg er nød til at nævne det: Titlen. Seriøst. Nej! Det lyder da bare grimt! “Honeymoon i Paris.” Nej, nej, nej. Enten er det “Honeymoon in Paris” eller også er det “Bryllupsrejse i Paris” – eller noget helt andet. Det der havlt danske, halvt engelske. Åh, hvor jeg bare ikke kan lide det!

ny3

Tak for bogen til Rosinante og Co.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

6 thoughts on “Honeymoon i Paris

  1. Haha! Det med titlen var også det førset min kæreste kommenterede på, da jeg viste ham bogen. Jeg har selv slet ikke lagt mærke til det manglende “n”, så i mit hoved hed den bare den engelske titel

  2. Jeg har bogen til, at stå på reolen, men skal have læst den snart, da jeg får “The Girl You Left Behind” en af dagene med posten sammen med “The Sheltering Rain” :0) Glæder mig meget til, at læse dem, som jeg forhåbelig snart får tid til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge