Gigantisk bookhaul

carter + bøger 006Jeg har fået helt ufattelig mange bøger på det sidste. Dels fra gavmilde forlag og forfattere, dels fra egen købelyst. Er i nysgerrige for at se, hvad den her stak gemmer på? Så følg med! Kæmpe bookhaul om 1….2…3…nu!!!

carter + bøger 008Samlede Shakespeare har jeg fået i går af Simone. Den har virkelig mange sider, de er papirstynde (d’oh!) og skriften er virkelig, virkelig lille. Jeg får brug for en lup!!
De Fredløse har Tellerup sendt mig. Den er virkelig bare så yndig, men har allerede overrasket mig ved at have rimelig lange kapitler (jeg har luret lidt i den). Den kræver lidt tilløb! :)
De fire Harry Potter bøger har jeg købt på tilbud i Bilka, og Gitte var så sød at være budbringer for mig.

carter + bøger 009Unremembered 2 – Uden glemsel er en jeg har fået af Alvilda. Shopaholic stiler mod stjernerne er fra Lindhardt & Ringhof og er allerede læst og anmeldt. Samlerne er fra forlaget Tellerup. Så har forlaget Rosenkilde & Bahnhof sendt mig de Sherlock Holmes 2, 3 og 4, som jeg glæder mig helt enormt til at læse! Ask, konge, taber og Som en tikken under huden har jeg fået af forfatter Camilla Wandahl og forlaget Høst og Søn – de sendte også Havets tåre, som jeg allerede har læst, men jeg har ikke lige bogen på mig. Paper Towns har jeg også fået fra Høst og Søn.

carter + bøger 010Så har jeg været på lidt at et bogkøb…. Altså… Er nok gået lidt amok. Men ingen dårlig samvittighed, kun lutter glæde over masser af gode bøger! Jeg glæder mig særligt til Confessions of an Angry Girl, I Capture the Castle, Tell the Wolves I’m Home og The Graveyard Book. Alle de her bøger er købt brugt og jeg er ganske godt tilfreds med kvaliteten. Jeg har givet 0.01£ for de fleste – og så lige en fragt, der vel var omkring 4£… Oh well! Nogen af dem har jeg købt af en fra mit studie til 5-10 kr. stykket. Det er da til at overkomme! Genbrug er så hot! ;)

carter + bøger 011Da jeg havde gang i det der store bogkøb, så måtte jeg bare have A Study in Silks, men den kunne jeg ikke finde til en ok pris brugt, så jeg købte en ny kopi i stedet. Øv, hvor er jeg ærgerlig over, at den er så lille format. Skriften er ok, men havde håbet den var lidt højere og bredere., for den er altså lidt pæn, synes jeg! Den skulle efter sigende handle om Sherlock Holmes niece og genren er steampunk, så jeg er rigtig spændt på den!
One Evening in Paris så jeg i Lübeck, men jeg købte den selvfølgelig ikke. Efterfølgende havde jeg ikke lyst til at læse noget som helst andet og jeg fortrød noget så bitterligt, at jeg ikke købte den, så det første jeg gjorde, da vi kom hjem, var at købe den. Har jeg så læst den endnu? Nææh… ;)
The Map of Time er den eneste, jeg er lidt ærgerlig over. Coveret er ret fint, men desværre også lidt for bøjet, synes jeg. Men ellers alt i alt en ret god oplevelse med brugte bøger den her gang!
Honeymoon i Paris har jeg fået af Cicero og Den gamle mand og havet fik jeg også af Simone i går.
Og så har endnu to Word Cloud Classics fundet vej til min reol…

And that’s it, folks! Men det er vist også nok for denne gang ;)

20 thoughts on “Gigantisk bookhaul

 1. Michelle Reply

  En vidunderlig stor stak bøger med masser at lækre ting i, og nogle jeg vist lige skal have tilføjet til min ønskeliste.

 2. Christina Reply

  Hold da op, jeg troede jeg havde købt mange bøger, men det er jo ingenting. Det må være dejligt med alle de anmelder eksemplarer

 3. Sidsel Reply

  Wow, sikke en bunke! Glæd dig til ‘map of times’ ! Jeg har læst den dansk (tidskortet) og anmeldelsen kan findes på min blog. Jeg synes den er VILDT god :)

 4. Mette Reply

  Hold da op sikke mange bøger! :D Og hvor er der bare mange gode og flotte bøger, er ret vild med udgaven af Frankenstein, den er virkelig flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge