Full Measures (Flight & Glory #1)

20625686Full Measures – Flight and Glory #1 – Rebecca Yarros – 374 sider

Jeg har faktisk kun hørt godt om denne bog, men nu hvor jeg har læst den, må jeg indrømme, at jeg ikke helt forstår hvorfor. Jeg kunne slet ikke se det særlige ved den. Den skilte sig simpelthen ikke ud fra mængden.

Selve historien udfoldede sig alt, alt for hurtigt, synes jeg. Jeg bryder mig ikke rigtig om insta-love, og det følte jeg lidt at der her var. Der var også nogle punkter, hvor jeg følte at Josh godt kunne have været gået ind og taget lidt mere ansvar, f.eks. ved at stoppe Ember fra at drikke sig fuld for at glemme sorgen. Også Embers familie var irriterende. Hvad skete der for hendes mor? Havde ikke rigtig noget symparti for hende, og heller ikke for April. Gus var den eneste, jeg sådan rigtigt kunne lide, og det gjaldt egentlig hele historien igennem. Jeg ved godt, at man coper forskelligt, men alligevel. Der manglede et netværk under Ember, til ligesom at tage bestik af situationen. Og hvad sker der i øvrigt for navnene? Moren hedder June, og børnene hedder så December, April og Gus…

Jeg havde forventet af historien, at der ville være et kæmpe plottwist, men da det så kom, så var det faktisk slet ikke noget særligt. Det var bare lidt kliché fyldt, på den dårlige måde. Rigtig ærgerligt. Og måden den her situation blev håndteret på af moren, det brød jeg mig slet ikke om faktisk.

Noget af det, jeg godt kunne lide, var så tilgengæld bedstemoren. Jeg kunne godt lide hendes måde at skubbe lidt til Ember på, jeg syntes det var en bestemt, men kærlig måde hun gjorde det på, trods alt.

Jeg tror bare ikke, det lige var mig med denne type historie. Dels pga. temaet, dels pga. mangel på sympati for personerne. Og igen, så havde jeg bare svært ved lige at se, hvordan denne her bog gjorde sig særligt bemærket, og det er nok for alvor der, problemet for mig ligger.

ny2

Three knocks can change everything…

“She knew. That’s why Mom hadn’t opened the door. She knew he was dead.”

Twenty years as an army brat and Ember Howard knew, too. The soldiers at the door meant her dad was never coming home. What she didn’t know was how she would find the strength to singlehandedly care for her crumbling family when her mom falls apart.
Then Josh Walker enters her life. Hockey star, her new next-door neighbor, and not to mention the most delicious hands that insist on saving her over and over again. He has a way of erasing the pain with a single look, a single touch. As much as she wants to turn off her feelings and endure the heartache on her own, she can’t deny their intense attraction.
Until Josh’s secret shatters their world. And Ember must decide if he’s worth the risk that comes with loving a man who could strip her bare.

underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge