Fredagsbog #7 (+ gratis e-bog!)

17566312Det er fredag igen, jubii! I dag skal jeg til Aarhus til koncert med en veninde, som jeg ikke har set i virkelig lang tid! Nøj, hvor jeg glæder mig! 😀 Indtil da fordriver jeg tiden med en forhåbentlig god bog. I dag er nemlig dagen, hvor jeg begynder på Oprøreren, som er bog 2 i Divergent serien. Som I måske husker, så var jeg ikke synderligt begejstret for første bog i serien, men jeg var til gengæld ret vild med filmen, så derfor vil jeg gerne læse videre, på trods af de kun to stjerner. Og så har jeg hørt lidt om, hvordan serien ender, og det giver mig en idé om, at jeg faktisk vil ende med samlet set at kunne lide den, så jeg vil ret gerne læse videre.

Det er lidt et tilfælde, at jeg læser den her bog nu. Da jeg vågnede til morgen, så jeg nemlig på facebook, at e-bogen er gratis i dag og kun i dag. Det er et tilbud Arnold Busck kører i samarbejde med Forlaget Alvilda, og du kan anskaffe dig bogen her.

God weekend! 🙂

2 meninger om “Fredagsbog #7 (+ gratis e-bog!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge