Forpremiere på TFIOS

Som en masse andre, var jeg i går til forpremiere på The Fault In Our Stars. Forventningerne var mange og høje, og jeg ved endnu ikke helt, om jeg synes filmen indfriede dem eller ej.

Filmen er utrolig tro mod bogen, og selvom jeg savnede et par scener fra bogen, så kunne jeg ikke lade være med at synes, at den var for tro. Der var taget rigtig meget dialog ud af bogen, og flere gange var det som at få læst højt af bogen. Dog manglede jeg én bestemt replik; “My thoughts are stars i cannot fathom into constellations.” Var den med i filmen? Hvis ja, så missede jeg den i hvert fald :/ Derudover savnede jeg rigtig, rigtig meget scenen fra shoppingcenteret, hvor den lille pige spørger til Hazels udstyr og får lov at prøve det. Det er en scene, jeg synes, siger ret meget, og nok også den scene, jeg savnede allermest.

Til gengæld var jeg ret glad for den måde, man viste sms’erne på. Det fungerede rigtig godt. Jeg kunne også godt lide, at man havde taget den lune humor med og især Isaac gjorde det rigtig godt på det punkt. I starten følte jeg, at han overspillede lidt, men efterhånden faldt det hele i hak og gik op i en højere enhed. Fantastisk! Og castingen var også rigtig god! Sjovt, hvordan vi var mange, der sad og var lidt halvlunkne, da navnene blev offentliggjort. Jeg er i hvert fald rigtig godt tilfreds i dag.

Jeg ved ikke helt… Jeg følte mig næsten lidt flad efter filmen. Jeg troede, at jeg skulle ind og se det, der nok må betegnes en tåreperser. Sandheden er, at jeg faktisk ikke fik våde øjne så meget som en eneste gang… Måske var jeg mættet af historien, fordi jeg genlæste den lørdag-søndag og fik tristheden over historien ud i de dage. Måske gjorde filmen det bare ikke godt nok. Jeg ved det ikke. På det punkt var jeg i hvert fald lidt skuffet.

Alt i alt en rigtig, rigtig god adaption og en på alle måder fantastisk historie, som vil lidt mere end den typiske ungdomsfilm. Jeg var rigtig godt tilfreds med filmen, men den manglede lige det sidste, for at blive en af mine favoritter.

 

3 thoughts on “Forpremiere på TFIOS

  1. Sætningen “my thoughts are Stars i cannot…” Var med i filmen, samme tidspunkt som i bogen – ved Gus’ mindretale/brev til Hazel.

    • Det er netop det, jeg ikke synes, den gjorde. Der manglede lidt for meget i slutningen, den var for forhastet. Rigtig ærgerligt, når nu den ellers var så tro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge