Folk giver mig bøger #2 + anmeldelse #418

Så er jeg tilbage med endnu et indlæg, hvor jeg har fået en anden til at købe en bog til mig. Bogen har jeg selv betalt, men jeg har ikke haft nogen indflydelse på, hvilken bog jeg har modtaget. Første gang, jeg ser bogen, er altså når den dukker op i postkassen. Denne gang er det Britt, der har valgt en bog til mig. Hun valgte at sende mig Hero af Lauren Rowe. Her er, hvad hun skriver om det:

 

“At some point, you’re going to have to figure out how to take a leap of faith. Because love doesn’t come tied up in a nice little box with ribbon around it. Love is messy and scary and full of risk. Love is risk.” Hero – Lauren Rowe.

Da Irene sagde god for, at jeg skulle finde en bog til hende, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være en romance. Men hvilken? Jeg gik ind foran min bogreol og blikket faldt på Lauren Rowe-hylden. Ingen tvivl: Jeg er fuldstændig forelsket i The Morgan brothers og jeg er sikker på, at når først Irene har mødt dem gennem blot én af Lauren’s formidable fortællinger, så vil også hun forelske sig. Lauren’s bøger er rodet kærlighed, humor, menneskelige gode værdier – og selvom de kan trække tårer, så er man bare dét mere forelsket i livet, når sidste side er vendt. God læselyst, Irene. Her er Hero – den først i The Morgan Brothers serien.

Jeg blev ret glad, da jeg åbnede pakken og så, hvad den indeholdt. Jeg havde slet ikke hørt om Lauren Rowe før, så på den måde gik jeg blindt til bogen. Jeg kunne selvfølgelig se, det var romance, og jeg havde også en fornemmelse af, at det nok ville være sådan en, der til tider ville gøre lidt ondt, men mere vidste jeg sådan set ikke.

Selvom jeg ikke kendte bogen på forhånd, så fik jeg lynhurtigt høje forventninger til den, baseret på det jeg kunne læse om den på bagsiden. Og den indfriede dem alle. Jeg var vild med de personer, Rowe havde skabt. Ikke bare Morgan brødrene, men også Lydia og hendes tre børn, som spiller en stor rolle i bogen. Denne bog handler om Colby og Lydia, og hvordan de møder og healer hinanden. Jeg var ret opslugt af bogen og tænkte meget på den, når jeg ikke lige læste. Det må være et af kriterierne for en god bog, ikke?

Det var en rigtig god oplevelse med projektet denne gang, og jeg var meget glad for den bog, Britt havde valgt til mig. Hun fik helt bestemt ret i, at jeg ville forelske mig i Lauren Rowes bøger. Jeg var vild med Hero. Den var virkelig fantastisk. Jeg er bestemt heller ikke færdig med bøgerne om Morgan brødrene. Tusind tak for bogen, Britt!

Hvis du også har lyst til at købe en bog til mig (som jeg selv betaler!), så skriv en kommentar herunder eller send mig en mail (ireneejensen@hotmail.com), så vender jeg tilbage med flere informationer om, hvordan det rent praktisk foregår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge