Fødselsdagskonkurrence

397192_Dannebrogsflag_på_pind_30x45cm_12stk_5_50k

Jubiii! I dag har jeg fødselsdag! Jeg elsker virkelig at have fødselsdag, det bliver man aldrig for gammel til. Jeg fylder 25(!!) og får besøg af min familie i dag, det glæder jeg mig til. Jeg er en af dem, der stadig elsker gaverne! Jeg er ikke den eneste, der skal fejres, det skal I nemlig også. I dagens anledning har jeg lavet en lille fødselsdagskonkurrence her på bloggen. En heldig vinder kan vælge én af nedenstående bøger. De er temmelig forskellige, så der burde være noget for alle. Jeg har selv læst alle bøger og har givet dem minimum 3 stjerner. Man skal dog være opmærksom på, at Say What You Will først udkommer 5. maj og The Murder Complex 2. juli, fordi det er paperbacks. Det er de andre i øvrigt også 🙂

konkurrence

Hvis der kommer mere end 25 deltagere, så trækker jeg også en heldig vinder af Pieces of Me af Kira Adams som kindlebog. Jeg har ikke selv læst den endnu, men den ligger på min Kindle og venter på mig.
Hvis der er over 50 deltagere, så trækker jeg to vindere, der begge får Pieces of Me!

22910973

Konkurrencen løber indtil d. 22. april, hvorefter jeg hurtigst muligt vil trække en vinder. Konkurrencen er åben for alle, så længe The Book Depository sender fragtfrit til landet.

Gå til konkurrencen her: a Rafflecopter giveaway

24 thoughts on “Fødselsdagskonkurrence

 1. Først og fremmest – stort tillykke med dagen! Jeg håber du nyder den 🙂 Og sikke da en dejlig måde, at fejre den på! Jeg klager i hvert fald ikke over sådan en lækker konkurrence 😀 Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde “Say what you will”, hvis jeg skulle gå hen og være så heldig 😀

 2. Stort tillykke med fødselsdagen! 🙂
  Det er svært at vælge, men tror det bliver the Murder Complex hvis jeg skulle være så heldig at vinde! 🙂

 3. Tillykke med fødselsdagen. 25 år er også en fin alder – det bliver min tur om 13 dage. Har du så fået kanel? Jeg ved jo at det er en yndet tradition i det nordjyske, selvom jeg selv først hørte om den da jeg flyttede derop. Jeg håber på at jeg højst får en gang kanelsnegle :). Har i hvert fald pænt frabedt mig at få flere kilo kanel hældt ud over mig.

 4. Happy Happy Birthday, Irene. Sorry it took me longer than usual to return the comment. I hope you have a spectucular day with friends, family and a good book. Thanks for the giveaway chance!

 5. Tillykke med fødselsdagen søde 🙂
  Hvis jeg er den heldige vinder ville jeg gerne vinde “One moment, one morning”

 6. Hip Hurra det er din fødselsdag!!! Et tort tillykke, ja det skal du ha!
  Jeg håber det var en rigtig dejlig dag.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse One Moment one Morning og piece of me.
  De lyder begge to rigtig gode 🙂

 7. Tillykke! At fylde 25 er jo lige så stort som at fylde rund!

  Jeg ville vælge To kill a mockingbird hvis jeg vandt konkurrencen. Den lyder lige som noget for mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge