Filmanmeldelse: De urørlige

De urørlige er virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. Jeg troede, det var en af den slags film, hvor tårerne ville løbe ned over kinderne og mascaraen ville trække lange streger og klumpe sammen. Mine forventninger til filmen var høje, efter at have hørt så meget godt om den, men det jeg fik, svarede slet ikke til mine forventninger. Det var meget anderledes og meget bedre. Det er en historie, fortalt med varme. Den startede ud lidt mærkeligt med “biljagt,” men da den var overstået, så var jeg som tryllebundet. Hold nu op, hvor er det længe siden jeg har grint så meget over en film. Det var lige så man fik ondt i mavemusklerne og øjnene blev våde.

Karaktererne i denne film er virkelig skønne. Der var udvikling i dem alle og de spillede bare så godt sammen. De skuespillere der var blevet castet, klarede det også rigtig godt. Jeg blev overrasket over flere af personerne, jeg troede lige jeg “kendte” dem, og så handlede de alligevel anderledes, end jeg havde forventet. Det gjorde filmen uforudsigelig på de små punkter og det var en super fed oplevelse.

At filmen var fransk betød ikke noget. Jeg skulle selvfølgelig følge lidt mere med, jeg var nød til at læse underteksterne for at forstå noget, men udover det, så fungerede det fint. Jeg var ellers noget nervøs over det til at starte med, så det var bare rigtig skønt, at få tromlet alle fordomme ned.

Og så har jeg vist haft øjnene lidt for dybt begravet i bøger og andet; jeg vidste ikke, at den var baseret på en sand historie, før da rulleteksterne kørte over skærmen! Ja, jeg er åbenbart lidt mere langsom end jeg først lige gik og troede. Ikke desto mindre gjorde det bare filmen endnu bedre.

Det her er en feel good film af de helt store og jeg kan ikke anbefale den nok. Se den, se den, se den. Hvis ikke for jeres egen skyld, så for min. En stor oplevelse!

2 thoughts on “Filmanmeldelse: De urørlige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge