Falling into You (Falling #1)

17448960Falling into You – Falling #1 – Jasinda Wilder – 360 sider

Det begyndte før historien. Jeg faldt for den. Dedikationen var noget af det smukkeste, jeg længe har læst. Allerede der besluttede jeg, at jeg ville blive vild med denne historie.

Det var en ret stærk historie, og selvom handlingen lyder som noget, der ikke er så velset, nemlig at få et forhold til sin døde kærestes bror/søster, så bliver det gjort på en utrolig fin måde. Handlingsmæssigt tog bogen den tid, som den også burde, og det var især det, jeg blev glad for. Det var ikke bare en rebound og “den nemme løsning”, tværtimod blev det udviklet over tid og blev på den måde langt mere troværdigt.

Personerne i bogen var rigtig fine, jeg var faktisk især rigtig glad for Nells mor, som dog desværre hovedsageligt kun var med i første del af bogen. Den måde, hun tacklede Nell og hendes sorg på var rigtig fin. Også Kyle var en fantastisk person, jeg var virkelig glad for ham. Colton lærte jeg også at holde af, det tog bare lidt længere tid.

“I think we’ve both had our share of people trying to fix us. It doesn’t work. We can only fix ourselves. Let ourselves heal.”
S. 177.

Denne bog rummer meget dybde og skrivestilen var jeg rigtig glad for. Musik var en stor del af bogen, og jeg vil klart anbefale, at man lytter til numrene imens man læser bogen, for de siger faktisk en hel del ekstra. Det er sådan noget, jeg er helt vild med. Jeg kendte ikke til forfatteren før, men jeg skal helt sikkert læse mere af hende og især i den her serie, for det var en rigtig stærk etter, med helt utrolige personer.

ny4

I wasn’t always in love with Colton Calloway; I was in love with his younger brother, Kyle, first. Kyle was my first one true love, my first in every way.
Then, one stormy August night, he died, and the person I was died with him.

Colton didn’t teach me how to live. He didn’t heal the pain. He didn’t make it okay. He taught me how to hurt, how to not be okay, and, eventually, how to let go.

underskrift

4 thoughts on “Falling into You (Falling #1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge