Eventyrbogen

23299534Eventyrbogen – Peter Madsen – 208 sider – Alvilda

“Eventyrbogen” indeholder 25 af de allerbedste, klassiske eventyr.
Her er både de meget kendte som “Snehvide”, “Hans og Grete” og “De tre Bukke Bruse” samt de lidt mindre kendte som “Prinsessen på glasbjerget”, “Drengen, der ville lære frygten at kende” og “Soria Moria slot”.
Alle eventyrene er genfortalt af Peter Madsen i deres fulde længde og nænsomt bearbejdet i en moderne sprogtone med afsæt i særligt Perraults, brødrene Grimms, Asbjørnsen og Moes samt Svend Grundtvigs udgaver af de elskede folkefortællinger.

• • •

Illustrationerne i den her bog…hold nu op, de er smukke!

eventyrbog 003

Det er en absolut fantastisk bog for børn, såvel som voksne. Det havde de velkendte eventyr, selfølgelig, men bød også på nogen, der var lidt anderledes og mindre kendte, og der var en god balance mellem det kendte og det ukendte. Selv havde jeg lige læst 101 Fairy Tales af Brdr. Grimm, men der var alligevel et par stykker i bogen, som jeg ikke lige kunne genkende, så det må siges at være et stort plus, og kom også som en stor overraskelse.

eventyrbog 002

eventyrbog 001

Du skal imidlertid ikke læse bogen pga. eventyrene. Nej. Du skal læse den, fordi den byder på de mest fantastiske illustrationer! De er så uendeligt smukke. Der var endda et par af dem, jeg ikke ville have noget imod, hvis de hang på væggen. Og det mener jeg helt seriøst. 

5

Tak for bogen til Alvilda.

8 thoughts on “Eventyrbogen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge