Din for evigt

blo 004Din for evigt – J. R. Ward – Black Dagger Brotherhood #2 – 628 sider – Tellerup

Krigen mellem Black Dagger Broderskabet og Elimineringsgruppen raser stadig.

Men for Rhage handler krigen ikke kun om at forsvare vampyrarten.
En forbandelse tvinger ham til at kæmpe og have sex med utallige tilfældige kvinder for at forhindre sin mørke side i at tage overhånd.

Mary udkæmper sin egen kamp i livet -og kærligheden er det sidste hun leder efter. Men da hun en dag uforskyldt bliver rodet ind i vampyrverdenen og bliver offer for artens fjender, tvinges hun til at leve under Rhages beskyttelse – og en voldsom og livsfarlig tiltrækning udvikler sig mellem dem.

• • •

Black Dagger Brotherhood er en serie, hvis særprægede sprog jeg virkelig er blevet fan af. Der er banden og svovlen i relativ høj grad og det fungerer godt i det rå og ”kolde” univers bogen foregår. Det føles bare så naturligt, at de her store krigere render rundt og rent faktisk taler på den her måde. Sproget er rigtig let og man glider hurtigt nedover siderne. Selvom bogen er rimelig lang, så tager den ingen tid at læse.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg faktisk lidt skuffet over, at der skulle gå mange sider, før der kom sex på bordet. For det er virkelig også noget, den her serie kan rigtig godt. Sexscenerne er så fantastisk velskrevede og føles på intet tidspunkt vulgære. De kommer når det er naturligt (udover, at de så kom lige lidt for sent første gang), og virker ikke presserende på nogen måde.

Broderskabets kamp mod Eliminatorerne er stadig et tema i denne bog, og det var så her jeg stod lidt af; jeg brød mig ikke om de (dele af) kapitler, der var fortalt fra Eliminatorenes synspunkt. De kedede mig bravt! Heldigvis var de ret korte og dermed hurtigt overstået så jeg kunne komme videre. Til gengæld synes jeg faktisk helt, at der var kampscener nok. Hvor blev al den rå vold pludselig af? Den savnede jeg rigtig meget, for det er endnu en af seriens forcer, som jeg kender fra bog et.

Det er en relativt simpel historie og jeg kan godt lide det her med, at hver bog fokuserer på en af ”brødrene.” Jeg tror, min yndlingskarakter er Zsadist, så derfor glæder jeg mig selvfølgelig også ret meget til næste bog, som netop har ham som omdrejningspunkt.

2 thoughts on “Din for evigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge