Det seneste hækleprojekt


Jeg elsker at være kreativ, især når jeg ser film eller serier. Så undgår jeg nemlig at falde i søvn, og samtidig får jeg noget produktivt ud af det. Det sidste stykke tid har jeg særligt arbejdet på ét bestemt projekt, når jeg har haft garnet fremme.
Farverne på billedet snyder noget, det er lysegrå, gammelrosa, karrygul og mørkegrå.
Nå, men det jeg har haft arbejdet på, er et fint tørklæde til mig selv:

Da jeg begyndte på det, var opskriften gratis og jeg fandt den her. Siden er det blevet en købeopskrift og man kan købe den lige her. Heldigvis kunne jeg nogenlunde huske den i hovedet, så jeg undgik at skulle købe den, da jeg var næsten halvvejs.
Jeg har brugt omkring 5 nøgler garn og jeg har lavet det i ren bomuld, så det er knap så varmt som hvis jeg havde lavet det i uld. Det ser virkelig stort ud, men faktisk er det ikke så galt, når først man tager det på. Det er virkelig lækkert og jeg glæder mig til at komme til at bruge det til efterår 🙂

2 thoughts on “Det seneste hækleprojekt

  1. Hvor ser det fedt ud! Jeg er ved at lære og hækle, og det går sådan okay, men måske jeg har valgt et lidt svært mønster til at starte med. Jeg røg på bølgen med karkludene, og er ved at hækle min anden karklud i stang og snoet stang maske. Men det skal nok blive godt – tror jeg :0)

    • Tak 🙂
      Spændende! Både og… Selvfølgelig skal man ikke vælge noget alt for svært, men jeg tror nu man lærer bedst, hvis det er et produkt, man bliver glad for i sidste ende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge