Dagene løber halt

447139ebbc0e47d29291de39a8ad1cd9-plusclubmaxi

Dagene løber halt – Martin “Tidsrøver” Nørgaard – 39 sider

Anmeldereksemplar fra Snepryd.

 

En kort bog, en kort anmeldelse. Jeg har læst den igennem to gange, og jeg har svært ved helt at formulere min mening. Jeg kan godt lide den, jeg kan godt lide kaffepletterne deri og jeg kan godt lide tanken bag digtene som samling. Jeg synes bare, der manglede noget. Det sidste touch, det sidste finish.
Der bliver leget med ordene på en rigtig fin måde og nogle af digtene formåede også at røre lidt ved mig, men det blev desværre aldrig på den der helt særlige dybe måde. I stedet var det mere overfladisk, hvilket også kan være godt nok.
Jeg synes at Nørgaard med disse digte formår at behandle det danske sprog rigtig flot, men det bliver måske også lige lovlig simpelt til tider.

Det er så absolut en forfatter, jeg vil holde øje med i fremtiden.

ny4

Dagene løber halt er en samling af toogtredive digte. Titlen refererer til det, at ikke alle dage er ens – nogle er gode, nogle er dårlige. Nogle dage får man skrammer – dagene løber derefter halt, men dog stadigvæk fremad i bevægelse!
underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge