Crossing the Line

16069024Crossing the Line – Katie McGarry – Pushing the Limits #1.1 – 67 sider – Harlequin TEEN

Katie McGarry captivated readers with her “riveting, emotional”* Young Adult debut, Pushing the Limits. In this gripping novella, she tells the story of Lila and Lincoln, who discover that sometimes it’s worth crossing the line for love…
Lila McCormick, Echo’s best friend from Pushing the Limits, first met Lincoln Turner when tragedy struck both their lives. But she never expected their surprise encounter would lead to two years of exchanging letters—or that she’d fall for the boy she’s only seen once. Their relationship is a secret, but Lila feels closer to Lincoln than anyone else. Until she finds out that he lied to her about the one thing she depended on him for the most.
Hurting Lila is the last thing Lincoln wanted. For two years, her letters have been the only thing getting him through the day. Admitting his feelings would cross a line he’s never dared breach before. But Lincoln will do whatever it takes to fix his mistakes, earn Lila’s forgiveness—and finally win a chance to be with the girl he loves.

• • •

Den her novelle samlede jeg op, fordi jeg frygtede, at endnu en reading slump var på vej. Det var det helt rigtige valg, for hold nu op, hvor var det bare en på alle måder sød bog! Utroligt, så meget man kan nå, på kun 65 sider. Den tog mig virkelig med storm!

Lila og Lincoln er begge virkelig skønne karakterer og jeg veksler mellem, hvem jeg bedst kunne lide. Faktisk kunne jeg ikke huske hverken den ene eller den anden fra Pushing the Limits (LINK!), men det var ikke generende for historien. Den måde, de lærte hinanden at kende på, var lidt anderledes, men jeg synes, det fungerede. Det gjorde, at de forstod hinanden – og jeg forstod, at de forstod hinanden.

De små breve, der starter hvert kapitel, er virkelig skønne. Det er næsten min yndlingsdel af bogen og fungerer næsten som en historie for sig. Det er her igennem, jeg for alvor synes, deres personlighed skinner igennem.

En rigtig sød lille novelle. Den næste novelle kommer til december – noget, jeg først fandt ud af, efter at have brugt ½ time på at lede efter den… Jeg skal i hvert fald helt sikkert læse den!
ny4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge