Crash into You

17233800Crash into You – Katie McGarry – Pushing the Limits #3 – 474 sider – Harlequin TEEN

The girl with straight As, designer clothes and the perfect life—that’s who people expect Rachel Young to be. So the private-school junior keeps secrets from her wealthy parents and overbearing brothers…and she’s just added two more to the list. One involves racing strangers down dark country roads in her Mustang GT. The other? Seventeen-year-old Isaiah Walker-a guy she has no business even talking to. But when the foster kid with the tattoos and intense gray eyes comes to her rescue, she can’t get him out of her mind.

Isaiah has secrets, too. About where he lives, and how he really feels about Rachel. The last thing he needs is to get tangled up with a rich girl who wants to slum it on the south side for kicks-no matter how angelic she might look. 

But when their shared love of street racing puts both their lives in jeopardy, they have six weeks to come up with a way out. Six weeks to discover just how far they’ll go to save each other.

• • •

Isaiah er min yndlingskarakter i den her serie, så derfor havde jeg selvfølgelig glædet mig til at læse den. Desværre blev jeg ret skuffet. En meget stor del af bogen handlede nemlig om biler og drag race. Det interesserer mig ikke rigtigt, og desværre blev det heller ikke rigtig gjort interessant. Jeg mistede fuldstændig interessen omkring 40% inde og den kom først igen de sidste 20-30% af bogen. Rigtig ærgerligt.

I forhold til karaktererne, så må et af kendetegnene for den her serie være, at det er komplekse karakterer, der har større problemer, end hvad tid, de skal være hjemme om aftenen. Til at starte med elskede jeg Rachel. Hun var så nem at holde af og jeg identificerede mig hurtigt med hende. Hvad der begyndte så godt, endte desværre skidt. Selvom det er lidt ondt at sige, så synes jeg faktisk, hun blev patetisk. Hun tog overhovedet ikke ansvar for sit eget liv, men blev ved at køre i, at ”jeg gider altså ikke være, som mine forældre vil have, men det er jeg jo nød til.” Gal, hvor blev det bare trættende at høre på! Isaiah var bedre, men blev ved at tale om den kriminelle løbebane, så man til sidst bare sad og tænkte ”så gør det dog!” – så ville man nemlig slippe for at høre mere på det.

Jeg er glad for, at Beth var med i historien. Hende har jeg savnet lige fra sidste bog af. Derudover kan jeg også nævne Abby, som også var en rigtig skøn biperson, som jeg faktisk ikke husker, at have hørt om før. Hun var simpelthen bare helt fantastisk! Hende kunne jeg godt bruge en bog om… Hun har helt sikkert noget spændende at byde på!

I virkeligheden var det jo også langt fra en dårlig bog. Den var bare ikke lige så meget mig, som de øvrige bøger og noveller i serien har været.
ny3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge