Countdown

Countdown – Michelle Rowen – 336 sider – Harlequin Teen

3 seconds left to live. Once the countdown starts, it cannot be stopped.

2 pawns thrown into a brutal underground reality game.

Kira Jordan survived her family’s murder and months on plague-devastated city streets with hard-won savvy and a low-level psi ability. She figures she can handle anything. Until she wakes up in a barren room, chained next to the notorious Rogan Ellis.

1 reason Kira will never, ever trust Rogan. Even though both their lives depend on it.

Their every move is controlled and televised for a vicious exclusive audience. And as Kira’s psi skill unexpectedly grows and Rogan’s secrets prove evermore deadly, Kira’s only chance of survival is to risk trusting him as much as her instincts. Even if that means running head-on into the one trap she can’t escape.

GAME OVER

• • •

Efter at have læst den her bog, følte jeg mig virkelig tom indeni. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv.

Okay, ja, den her minde rmeget om The Hunger Games, men er alligevel helt anderledes. Historien er meget actionpræget og du bliver smidt ind midt i spillet fra side et. Der er ikke brugt meget til på verdensopbygningen, det er bare action, action, action. Jeg nød det virkelig! Jeg havde ikke brug for flere beskrivelser end hvad jeg fik.

Lad os lige værdsætte hovedpersonen Kira. Totalt bad-ass! Hun er en fantastisk hovedperson, ligesom Rogan er det. Jeg var nervøs for, om det her ville blive endnu en sukkersød kærlighedshistorie, men det var heldigvis ikke tilfælde. Selvfølgelig var der lidt romantik i luften, men omdrejningspunktet i bogen var på Countdown, altså spillet. Det var virkelig lækkert at læse en YA bog der fokuserede på andet end kærlighed og forelskelse.

Som jeg allerede har nævnt, så mindede den meget om The Hunger Games, og jeg kan ikke helt forklare, hvorfor det ikke irriterede mig. Altså, den var selvfølgelig anderledes på nogen punkter, men det her “samfundet vil dræbe dig, hvis ikke du XXX”-plot fylder så meget i bogen, at det er svært ikke at sammenligne dem. Om det var skrivestilen, karaktererne eller selve plottet, det ved jeg ikke, men hvad jeg ved er dette: Det er en af de bedste bøger, jeg har læst i år. Jeg synes virkelig I burde læse den her bog, det er en bog fyldt med action!

5

2 thoughts on “Countdown

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge