Brunch med Peter Mogensen og Turbine

Lørdag d. 28. april var jeg inviteret på brunch hos Turbine, sammen med en håndfuld andre bloggere. Anledningen var udgivelsen af Peter Mogensens debutroman, I bjørnens kløer.

Da vi ankom var der i fuld gang med at blive gjort klar til den helt store brunch. Der var virkelig meget mad! Kort efter ankom Peter Mogensen, og vi satte os til bords og begyndte at spise. Det var en sindsygt lækker brunch, og en rigtig fin anretning. Der var alt, hvad hjertet kunne begære. Jeg var meget imponeret af det arrangement, de havde stablet på benene.

Imens vi sad og spiste, fortalte Peter Mogensen vidt og bredt om den nye bog, som er en politisk spændingsroman. Han snakkede rigtig meget, men det var spændende og underholdende, så det gjorde ikke spor. Han fortalte både om, hvordan bogen var blevet til, hvordan hans karriere har formet sig indtil nu, og hvorfor han ikke selv er gået direkte ind i politik. Det var faktisk ret interessant, og han virkede som et rigtig rart menneske.

Inden dagen sluttede, blev vi vist rundt på forlaget, og der var også plads til lidt almindelig hyggesnak på tværs af bordet. Det var en virkelig hyggelig dag, og jeg må tage hatten af for det fine, fine arrangement, Marie fra forlaget havde arrangeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge