Boggave projekt

Bogbloggertræf goodies 1.4.12 032

Det lød som om der var rimelig god opbakning til bogprojektet, så derfor har jeg tænkt lidt nærmere over det og er nu klar til at søsætte det. Tanken bag det hele er, at man får lov at glæde andre med en bog og selv modtager en, som afsenderen har tænkt, er noget for en.

For at det bliver ens for alle, tænker jeg at beløbet skal være omkring 100-150 kr. Så kan de fleste forhåbentlig også være med. Sidder man nu, og har lyst til at købe et par billige bøger i stedet for en “dyr”, så er det selvfølgelig også okay, man er kun forpligtet til at sende en enkelt.
Man skal så vidt muligt selv have læst en af de bøger man sender, men jeg er klar over, at det kan være svært, hvis ens partner læser det totalt modsatte af en selv.

I forhold til, hvad man skal sende, så er tanken, at man laver en “ønskeseddel” til partneren. Her kan man bl.a. skrive:
Sprog – er engelsk okay?
Genrer – hvilke er man vild med og er der nogen, man ikke kan lide?
Eksempler på bøger, man holder meget af
Længde – er det ligemeget, om bogen er kort eller lang?
Elementer man elsker/hader – f.eks. hader man måske vampyrer, men elsker varulve
Ting der er absolut no-go
En liste over ens bøger ville også være en god idé, f.eks. link til ens goodreads profil, så man lige kan sikre sig, at partneren ikke allerede ejer bogen i forvejen. Det er selvfølgelig ikke noget krav.
Jo mere udførlig ønskeliste, des lettere for makkeren at ramme noget rigtigt.

Det kunne være rigtig hyggeligt, hvis alle lige lavede et lille opsamlingsindlæg, hvor man viser hvilken bog man har fået (og af hvem), men det er helt op til folk selv.

For at være med, er der et par få krav:

  • Du skal have en dansk adresse.
  • Du skal have en blog.
  • Du skal kunne lide bøger (selvfølgelig!)
  • Du skal være over 18 år, eller have forældres/værges tilladelse til at udleve din adresse til din makker.

For at være med, skal du bare smide en kommentar til dette indlæg senest d. 15. juni.
Umiddelbart herefter vil jeg tilfældigt trække par, og offentliggøre listen i et nyt indlæg. Herefter har man så til d. 1. juli, til at få sendt sin ønskeliste afsted til partneren, samt ens adresse selvfølgelig! Hvordan I gør dette, det er op til Jer, men mail er jo altid et godt bud 😉
Bogpakkerne skal være sendt senest d. 15. juli. Bestiller man online, med levering direkte hos ens makker, så er datoen for dette også 15. juli. Dette betyder selvfølgelig, at der kan gå noget tid, før man modtager ens gave, så man må lige væbne sig lidt med tålmodighed 🙂

Altså for kort at summere op:
Tilmelding: 15. juni
Ønskeliste: 1. juli.
Afsende pakker: 15. juli.

 

19 thoughts on “Boggave projekt

  1. Det kan godt være at jeg er lidt træt, men jeg er ikke helt med… Er det de bøger på billedet eller en man selv køber og sender videre… til hvem?

  2. Pingback: En lille reminder | Boghunden

  3. Pingback: Vild med weekend #20 | Boghunden

  4. Pingback: Opdatering på boggave projektet | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge