Bogforum 2017 – lørdag

Lørdag morgen drog jeg ud mod Bogforum så det passede med at jeg var der nogenlunde kl. 10. Meget af formiddagen gik med at gå rundt og kigge lidt (og shoppe) og snakke med alle blogger kollegerne, som jeg jo desværre ikke ser så tit. Jeg var forbi og høre Siri Pettersen, og hvor var hun bare rar. Efter hendes oplæg fulgte jeg rækken af mennesker for at finde hen til der, hvor hun skulle signere. Hun var rigtig sød, og da jeg viste hende mit visitkort genkendte hun mig!!! *Stolt og lidt flov* Jeg bad om en oversættelse af hendes bøger for længe siden, og som tak sendte hun mig den første bog fra Norge, sammen med lidt andet merchandise. Det var ret cool, at hun kunne huske det :D

Bagefter var jeg henne ved LMS for at hilse på Peter Solberg Dirksen, som jeg kender fra de sociale medier. Han er forfatter til bogen Cutter. Han var rigtig flink og delte også ud af nogle godter, som jeg nok skal vise senere. Vi tog en selfie, fik en snak og et kram. Senere da jeg kom hjem, lå der endda en besked til mig, som var relevant ift. det, vi havde talt om. Det var simpelthen så pænt af ham.

Jeg ville gerne nå både at få signeret mine bøger af Paula Hawkins, samt høre Adam Silvera. Paula signerer blot ti minutter før Adam gik på scenen, så jeg havde ikke meget tid. Heldigvis kom jeg til at stå ret langt oppe i Paula-køen og nåede både at få signeret Kvinden i toget og Det dybe vand. Der var ikke meget snak, hun skrev bare navn i bogen ud fra den post-office, man havde fået og skrevet det på. Det betød jo så til gengæld, at jeg nåede hen til Adam uden problemer.

Det var virkelig et godt oplæg, han var simpelthen så charmerende og sjov. Desværre varede seancen kun et kvarter(!!). Bagefter var der signering på standen, og hold da op en kø. Jeg skulle både nå en reception ved Turbine og en ved Alvilda, men sådan gik det så ikke helt. Heldigvis var Gyldendal så søde, at de delte lidt slik ud i køen :)
Jeg fik slet ikke sagt noget af alt det til ham, som jeg egentlig gerne havde villet. Jeg fik dog signeret de tre bøger, jeg havde taget med :)

Efter den oplevelse fløj jeg hen til Alvilda, hvor jeg lige nåede at nuppe et glas vin og snakke lidt med Nanna Foss og et par andre bloggere. Der var reception for Nicole Boyle Rødtnes, som blev fejret pga. sin udgivelse nr. 50. Det var ved at være slut, så jeg fik desværre ikke så meget ud af det, som jeg gerne havde villet.

Jeg var ved at være træt og der var stadig en time inden jeg skulle med de andre bloggere ud at spise på Dalle Valle, så jeg endte med at sætte mig i lyttesalonen og høre nogle digte, det var nu også meget hyggeligt.

Som altid når vi er samlet, så var det også en rigtig hyggelig bloggermiddag, hvor vi fik vendt stort og småt og bare hygget os rigtig meget. Det er så hyggelig en tradition, som jeg håber består mange år endnu. Tak til Sofie, som står for det :)

2 thoughts on “Bogforum 2017 – lørdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge