Bogforum 2017 – fredag

Indlægget indeholder reklame; Jeg har modtaget en goodiebag fra Arnold Busck.

Så blev Bogforum skudt i gang i går. EN-DE-LIG! Jeg havde lokket S med, og det var bare så hyggeligt.

Efter at have fået lidt mad, startede vi ud med at høre en faglig debat omkring kulturpolitik. De to kandidater, som var fra hhv. Alternativet og DF, var ret enige, så der var ikke så meget drama 😉

Efter det gik vi lidt rundt og kiggede på de forskellige stande, jeg fik hilst på en masse mennesker og vi orienterede os lidt ekstra i programmet. Vi har nede og høre oplæg med Thomas Korsgaard, som har skrevet “Hvis der skulle komme et menneske forbi.” Det var et rigtig fint oplæg og jeg vil gerne læse bogen på et tidspunkt.

Jeg var også forbi Arnold Busck og hente den fineste goodieback!

Sammen hørte vi også Lea Korsgaard fortælle om fake news, hun er en rigtig god formidler. Bagefter skulle jeg have hørt Frederik Backman, men det var desværre aflyst :/ I stedet gik vi rundt og shoppede lidt ved standene og jeg kan allerede nu afsløre, at det er blevet til væsentligt mere end sidste år 😉 Jeg skal nok vise tingene frem i næste uge, når jeg er kommet helt hjem og har fået set lidt mere på dem.

I dag glæder jeg mig mest til at skulle høre Paula Hawkins og Adam Silvera. Hvad ser I mest frem til i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge