Bogforum 2017 – bøgerne

Indlægget indeholder reklame, disse er markerede.

Sidste indlæg om Bogforum i denne omgang. Nu skal det handle om, hvad jeg slæbte med hjem. Jeg havde egentlig ikke rigtig regnet med at købe så meget i år, for jeg syntes ikke tilbuddene var så gode sidste år. Om de var bedre i år eller jeg bare var heldig, det er der ingen, der ved. I hvert fald kom jeg hjem med en god stak.

Der var en rigtig fin goodiebag fra Arnold Busck i år, hvor jeg både fik Min notesbog og nogle stickers, en Bezzerwizzer brick, bogmærker, blyanter, et magasin, samt to bøger: Tilbage til Black Rabbit Hall og På Bornholm må man græde overalt. Jeg har ikke hørt om den første bog, men den anden har jeg hørt en del om. Det er virkelig nogle lækre ting, som jeg er rigtig glad for 🙂 Tak!

Jeg var også forbi LMS (landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade) og snakke med Peter Solberg Dirksen. Af ham fik jeg en rigtig fin slikautomat med specialdesignede M&Ms i, en badge, undervisningsmateriale til hans bog Cutter, samt et eksemplar af bogen, som jeg glæder mig meget til at læse. Tak Peter 🙂

Plusbog delte også goodiebags ud, og foruden rigtig lækre net (som jeg glemte på billedet), var der en ordentlig håndfuld bogmærker. Jeg er vild med dem, de holder nemlig rigtig længe. Der var også en bog i, nemlig Vagten af Peter Terrin. Jeg har aldrig hørt om den, men den ser da fin og farverig ud. HarperCollins Nordic delte et eksemplar af Mog – den glemsomme kat ud, da jeg stod i signeringskø. Tak for de fine ting.

Selv købte jeg fire bøger af Harlan Coben. Jeg har hørt rigtig meget godt om ham, men ved aldrig helt, hvor jeg skal starte henne af, så jeg købte fire af hans ældre bøger ved Gad. Hvis jeg så ikke bryder mig om dem når jeg kommer dertil, så er der jo til lidt gaver til folk og fæ 😉

Faktisk var den første bog jeg købte Jeg er jo så enormt easy going. Den lød ret fin og sjov, og jeg vendte tilbage til den flere gange, før jeg købte den. Og det er jeg egentlig ret glad for, at jeg gjorde. Jeg kunne heller ikke stå for Fortid er alt jeg har, og da særligt ikke når jeg nu havde muligheden for at få den signeret af Silvera himself.

De sidste bøger jeg fik købt, var I stedet for dig af Sofie Sarenbrandt, En mand der hedder Ove af Frederik Backman og Bedemandens datter af Sara Blædel. Min reol rummer i forvejen en af Sofie Sarenbrandts bøger, og jeg har også været glad for Sara Blædels krimiserie om Louise Rick. Ove-bogen har jeg været igang med at læse sammen med S i længere tid, og nu ejer vi simpelthen også et fysisk eksemplar, det er jo meget rart.

Foruden det, jeg har vist her, så røg der også nogle julegaver i kurven, så jeg endte med at være godt forslæbt, da jeg først kom hjem.

Fik I købt nogle gode bøger med hjem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge