#bogbloggertræf16 – Marie-Louise Rønnings skriv

Dette er et gæsteindlæg af Marie-Louise Rønning.

I lørdags var jeg til Bogbloggertræf 2016 i Aalborg, og nøj hvor havde jeg glædet mig! En hel dag i selskab med andre forfattere og bogelskere, what’s not to like?

Ja, det skulle så lige være den lange køretur fra Nordsjælland til Aalborg og tilbage igen – men hvad gør det, når jeg kunne se frem til 6 timer skulder mod skulder med selveste Nanna Foss?
Det fik mig i hvert fald ud af fjerene allerede klokken 6.30, og lidt i 7 var jeg on the road mod Vig, hvor jeg skulle samle Nanna op. Den stod på kaffe, Nova og endnu mere kaffe … og hallo, det var jo fantastisk vejr, så faktisk nød jeg turen!

Jeg har kun truffet Nanna en enkelt gang, og det var i 2015 til Herlufholm Fantasy bogmesse, hvor jeg debuterede med min egen bog. Jeg var så heldig at få hendes autograf og ikke mindst hendes bog! Fantastisk læsning – elskede hver siden af den og nu … ja, lidt starstruck bliver man altså ved tanken om at skulle sidde og sludre med hende hele vejen til Aalborg og tilbage igen – men hallo, det gik jo bare super fint.
Specielt efter en stor kop kaffe ombord på færgen til Århus!

Okay – nu var dette Bogbloggertræf jo min jomfrudåb, og jeg var pænt nervøs lige inden vi trådte ind … og mit arme hjerte hamrede som besat – til mit store held blev jeg mødt af en velkendt ansigt – den søde og altid smilende Bjørg – alias  Pipalukbooks. 

To split sekunder efter træder en smilende kvinde frem – og vupti – om ikke det er min redaktør Mie fra min forlag DreamLitt – hold da op hvor var det fantastisk at få sat ansigt og stemme på hende.
Der var enkelt ansigter jeg genkendte midt i mylderet af forventningsfulde ansigter og det hjalp lidt på nervøsiteten.

Jeg havde i bund og grund ingen forventninger til, hvordan det hele ville se ud eller forløbe – så min overraskelse var stor, da jeg så hvor flot der var dækket op. Hold da op et godt stykke arbejde arrangørerne har lagt i det – hatten af for jer.  Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder, men hold da op hvor var det imødekommende og hyggeligt. (Og mega-vildt at se sit navn med titlen forfatter under!)

Den hemmelige gæst havde Nanna og jeg gættet os lidt til – og sørme om ikke vi havde ret – jeg har læst Ravnenes hvisken af Malene Sølvsten som e-bog – og jeg elskede den ganske enkelt – men lige der, med hendes fysiske bog i hånden, ville jeg ønske, jeg ikke havde læst den … men som Line Dalbro sagde: “Der er kun en første gang.”

817ad5_2d409075239d4e6db5e2f32af4692d31mv2

Jeg var også så heldig at vinde Sidsel Sander Mittets “Morika – Sandsnogens bid” hos Malene Wondrousbibliophile – en serie jeg endnu ikke har læst – jeg glæder mig til at dykke ned i den.

Generelt var jeg overvældet over alle de gaver bloggere og forfatter fik – jeg kan slet ikke fatte så mange dejlige bøger jeg er kommet hjem med.

Det var spændende at høre Malene fortælle om sin bog og det var også spændende at høre Mie fra Dreamlitt fortælle om det at være oversætter og de problematikker oversættelse kan give – sprog er en forunderlig ting!

Jeg var også begejstret for den debat der blev åbnet – det var meget spændende at høre jeres meninger og holdninger til det at blogge, medier og kommunikation generelt – en debat der helt sikkert kunne være fortsat længe!

Jeg blev også meget glad for den interesse flere af jer viste omkring genudgivelsen af “Lysets Kvinder” hos Dreamlitt – jeg er så taknemmelig for at I viser mig interessen og at I spørger nysgerrigt ind til det videre forløb – af hjertet tak. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer meget mere om det.

Jo – og så fik jeg en dejlig gave – nemlig “Måske en dag” af Colleen Hoover – en bog jeg om morgen sad og overvejede om jeg skulle læse som e-bog – men jeg besluttede heldigvis at vente – og vupti om ikke jeg fik den stukket i hånden af en af jer søde bloggere – jeg hunsker din ansigt – men ikke dit navn – du må hjertens gerne smide en kommentar her under indlægget så jeg kan takke dig ordentligt! PS – jeg læste den på en dag – og mums en dejlig historie – men intet slår “Forbandede kærlighed”.

Jeg har aldrig været en del af et bogelskende selskab – og jeg vil bare fortælle jer alle, at det føler jeg, at jeg er nu, og jeg elsker det – det at sidde og dele læseoplevelser med jer ved vores bord var super hyggeligt og det bekræfter mig i hvor skønt det er at dele sin passion med nogen – både som forfatter, men i den grad også bare som Marie-Louise … tak til jer!

Jeg var mæt, træt og så fuld af oplevelser at jeg dykkede under dynene, så snart jeg var hjemme – men kunne jeg sove? Nej, mit hoved kørte rundt og der lå et dovent smil på mine læber….

Tak for en dejlig dag til jer alle; bloggere og forfattere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge