#Bogbloggertræf – Oplevelsen pt. 1

I går blev der afholdt #bogbloggertræf i Aalborg. Første gang på jysk grund. Vi har haft travlt bag kulisserne i rigtig lang tid, men der er en stor stak mennesker, der har været med til at gøre det til en fest i sig selv, nemlig alle de danske forlag og forfattere. Vi har mødt utrolig meget medgang og opbakning til arrangementet, og vi har sommetider måttet nive os selv i armen.

Mofibo var så søde at sponsorere en hel vild gave, nemlig et ubegrænset abonnement til alle deltagere, samt en t-shirt. Det er jo helt vildt! Lindhardt & Ringhof kom med en personlig pose med to bøger udvalgt specielt til den enkelte – her er det også på sin plads at takke Rikke M. for det arbejde hun har lagt i det. Turbine kom med en hel masse bøger, lige fra billedbøger til historiske romaner. En fantastisk blanding. Rosenkilde & Bahnhof kom med Sonjas sidste vilje og Sabriel til alle deltagere, og Tellerup gav Nanna Foss’ bog Leoniderne til alle deltagere – en bog, der ellers først udkommer d. 19. oktober. Derudover gav de også en paraply i forbindelse med udgivelsen af Lene Dybdahls nye bog Den Sorte Paraply – den blev der trukket lod om. Forlaget Mellemgaard, Skriveforlaget og Rosinante & Co. sendte også en pæn stak bøger hver.
Politikens Forlag sendte et eksemplar af Ind i labyrinten til alle deltagere, og Jentas gav en blandet stak bøger, samt ebogsnovellen om Robert Hunter til alle. Modtryk kom med Tusindfryd (Kristina Ohlsson) til alle deltagere. Valeta, Gads Forlag og People’s Press havde også været i gemmerne og finde bøger frem. Bogforum gav en håndfuld billetter til Bogforum, som blev udloddet i en konkurrence. Forlaget Iris, Forlaget Alvilda og Virabooks gav også hver en stak bøger.

Bogbloggertræf Aalborg 2014 001

Forfatterne Maja S. Flak, Christian Møgeltoft, Ken Brerup, Brødrene Ellemose og Kim Juul havde også alle fundet lidt bøger frem fra gemmerne, som nogen af deltagerne kunne finde i deres bookiebags.
Slutteligt var også Liveboox så flinke at sponsorere 100 kr. til hver deltager, som kan bruges på deres hjemmeside.
Til at bære godterne hjem i, havde Arnold Busck i Hjørring sponsoreret net. Nu håber jeg bare, at ingen fik hold i skulderen 😉

Men nu er det jo ikke alt sammen bøger…. Der var også noget kage! Masser af kage. Postkiosken & KageDreams gav rabat på køb af fondant o.a. som blev brugt i den fine kage Rikke A. havde med. Og så havde Grisogko.dk sponsoreret 300 kr. til køb af kød.

Kæmpe stort tusind tak til alle sponsorer, det har været hel vildt fantastisk! Uden Jer havde det ikke været det samme.

16 thoughts on “#Bogbloggertræf – Oplevelsen pt. 1

  1. Tusind tusind tak for en rigtig dejlig dag. Det er rigtigt skønt at I fik stablet det på benene og sikke en masse støtte der er givet fra diverse forlag og forfattere. I har gjort det super godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge