Bogblog challenge #10

15-Day-ChallengeNår jeg står overfor det svære valg at skulle vælge en ny bog, så foregår det meget forskelligt. Nogen gange har jeg bare lyst til en bestemt. Andre gange får jeg en til at vælge for mig. Det kan være kæresten, min søster, en anden bogblogger eller en helt fjerde person. Sommetider vælger jeg et par stykker ud, som jeg måske har lyst til, og så lader jeg random.org vælge for mig. Endelig er der også den mulighed, at jeg vælger den med den bedste rating på goodreads, men det er dog yderst sjældent jeg benytter mig af den mulighed.

Hvordan gør I andre?

 

3 thoughts on “Bogblog challenge #10

  1. Jeg har en hylde med ulæste bøger, som jeg ser igennem og vælger udfra. Hvis mit humør er til noget helt andet går jeg på biblioteket, hvor jeg enten går efter en bog jeg har fået anbefalet, eller går rundt på må og få indtil jeg ‘falder over’ en bog jeg har lyst til at læse 🙂

  2. Jeg har en del bøger, som jeg på samme tid ønsker at læse. Det gør valget lettere, når en af de ønskede er færdiglæst og klar tli at blive byttet ud med en ulæst på hylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge