Blog challenge dag 6 + 7

Dag 6
Et billede af mig fra 2007:

Billedet er taget i London, da jeg var der med 10. klasse. Ham der står bag mig var min kæreste på det tidspunkt – vi er stadig gode venner. De andre to taler jeg ikke længere med. Og igen; billedet er fra facebook, da jeg jo stadig ingen billeder har (:
Dag 7
Et billede af mig og min nærmeste ven – det bliver bare til “en god ven” :)
Ja det er så taget 2. juli i år, da jeg holdt sommerfest.. Klokken var nok omkring 4 da billedet blev taget, så hvis jeg ser lidt wasted ud…ja så er det nok fordi jeg også var det! :P haha. Men det var en ret lækker fest, det jeg husker i hvert fald. Vi startede kl. 19 og de sidste gik kl 5-6 stykker.. Og hvor var det fedt at man kunne sidde ude i lårkort kjole hele natten uden at fryse! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge