Blandede bolcher + vindere

image

I weekenden var jeg med mine forældre oppe at hente hund. De har fået en lille ny hvaps. Han er Schæfer ligesom de andre hunde vi har haft og han hedder Hurricane. Det var super hyggeligt at være med oppe at hente ham, for samme dag var der nemlig hvalpetræf for alle kennelens hvalpekøbere. Det betød, at jeg fik sagt hej til en veninde jeg ikke har set i flere år, en jeg kender fra ungdomslejren. Det var rigtig hyggeligt! Nå, men det betyder så også, at jeg har lånt min familie mit kamera med hjem så de kan skyde et par lækre billeder af den lille bavian 🙂 Så I må altså nøjes med den sølle kvalitet min telefons kamera har i det her indlæg 🙂

I dag er det jo Verdens bogdag, hvilket nok næppe er gået nogens næse forbi. I Danmark betyder det også, at Danmark Læser kampagnen blev skudt i gang med uddeling af 100.000 bøger! Det er da fantastisk, hva’? Har I været heldige at få en bog? Her i Aalborg blev de delt ud mellem 7 og 9, så jeg regnede ikke med at få fingrene i nogen…
Arnold Busck har i dagens anledning også startet deres Byttebogs koncept. I dag betød det, at man kunne aflevere en gammel bog og vælge en ny fra deres hylder og få 50% på den. Uanset hvor mange man afleverede, gjaldt tilbuddet kun én bog pr. kunde, så jeg var et smut forbi to forskellige butikker 😉 I den første afleverede jeg Brudeskibet af Jojo Moyes og kom ud med denne:
image

Samtidig fik jeg en bog fra Danmark Læser kampagnen, for ekspedienten var nemlig også boguddeler. Bogen hun forærede mig var denne her sag:
image

I den anden Arnold afleverede jeg en ungdomsbog og kom ud med den her:
image

Playlist for the Dead måtte jeg slippe 65 kr. for og Wild fik jeg for 75. En dansk hardcover til den pris, det er simpelthen fantastisk! Jeg er så glad for den og føler virkelig jeg har gjort et røverkøb! 😛

Nu skal vil til noget andet sjovt, nemlig vinderne af fødselsdagskonkurrencen!
Vinderen af en valgfri bog ud fra de fem udvalgte blev Line, og vinderen af Pieces of Me ebogen blev Caroline. Jeg sender fluks en mail til jer! Tusind tak for alle lykønskningerne og især den store deltagelse, det gør mig rigtig glad 🙂

2 meninger om “Blandede bolcher + vindere

  1. Lizell Besvar

    Er byttebogskonceptet i Arnold B. noget, der er kommet for at blive? Det lyder som brandgod ide!

    • Irene ForfatterBesvar

      Det med 50% gjaldt kun i torsdags. Fremover kan man i udvalgte butikker aflevere en brugt bog og tage en anden brugt bog fra en af hylderne. Hvordan det nærmere kommer til at fungere, det ved jeg ikke. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge