Beautiful Disaster

15766898

Beautiful Disaster – Jamie McGuire – Beautiful #1 – 418 sider – Simon & Schuster

GOOD GIRL
Abby Abernathy doesn’t drink or swear and she works hard. Abby believes she has buried her dark past, but when she arrives at college, ger dreams of a new beginning are quickly challenged by the university’s walking one-night stand.
BAD BOY
TRavis Maddox, sexy, built, and covered in tattoos, is exactly what Abby needs – and wants – to avoid. He spends his nights winning money in a floating fight club, and his days as the notorious college Lothario.
IMMINENT DISASTER?
Intrigued by Abby’s resistance to his charms, Travis tricks her into his life with a simple bet. If he loses, he must remain celibate for a month. If Abby loses, she must live in travis’s apartment of trh same amount of time.
OR THE START OF SOMETHING BEAUTIFUL?
Either way, TRavis has no idea that he has met his match. Or that this is the start of an obsessive, intense relationship that will lead them both into unimaginable territory.

• • •

Den her bog er simpelthen så hjernedød åndsvag, at jeg ikke kan forholde mig til den på en konstruktiv måde. Så det her er bare mig, der remser op, hvorfor du skal undgå den her bog. Så er du advaret. Udover det, så vil der i det følgende være små spoilers, så vil du ikke have noget af den slags, så skal du nok bare stoppe her 🙂

Mine problemer med den her bog:
1. Insta-love. 
2. Travis, den mandlige hovedperson, er et røvhul.
3. Bogen hedder Beautiful Disaster, og det er en meget præcis titel. Hvorfor? En af grundene er, at de ikke har nogen kondomer. Abby er en meget utålmodig jomfru og kan ikke vente på, at de får far på nogen, så hun tæller bare dagene fra sidste menstruation, og så er de good to go. Vi ved jo allesammen godt, at man ikke kan blive gravid på den måde.
4. Bogen hinter, at der er en kæmpe forskel på “sex naturel” og sex med kondom. Jeg er sikker på, at det vil få alle unge mennesker til at fare ud og købe kondomer.
5. Travis får tatoveret kælenavnet for Abby.
6. De har været sammen i ca. to uger, da Travis begynder at tale om at blive gift.
7. De drikker utrolig meget whisky. Det er sådan de dealer med alting. Både fysisk og psykisk smerte.
8. Travis tror han ejer Abby.
9. Abby må ikke tage imod drinks, hvis bartenderen er en mand. Det er den vibe, bogen giver.
10. Det her er ligesom Fifty Shades of Grey, dog med markant mindre sex.

Som I nok kan se, så var jeg meget lidt begejstret for den her bog. Jeg hadede den faktisk lidt. Det eneste der var udholdeligt var skrivestilen. Den var ok. Men så heller ikke mere end det. Det her var vitterligt en beautiful disaster.

ny1

7 thoughts on “Beautiful Disaster

  1. Haha jeg kan slet ikke bøger som dem! Bøger der vitterligt fortæller unge mennesker at kondomer er SÅÅÅ trælse, og usikker sex er okay, så længe du kan tælle… Skam dig Jamie McGuire

  2. Nu er det længe siden jeg har læst den, men Beautiful Disaster, var da absolut heller ikke min kop te. Jeg husker ikke andet af bogen end at Abby virkelig irriterede mig.

  3. Pingback: Top ti tirsdag: Jeg får nok ikke læst…. | Boghunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge