Om

Om

Jeg hedder Irene, er født i 1990 og er uddannet bibliotekar. Jeg besluttede at begynde at blogge om bøger tilbage i september 2010, fordi jeg følte mig inspireret af en masse andre bogblogs, både danske og udenlandske. Inden da bloggede jeg on/off i nogle år om almindelige hverdagsting.

Som barn læste jeg en masse bøger, og jeg holdt særlig meget af Det lille hus på prærien, som min mor læste højt for mig et utal af gange. Så nåede jeg nåede den alder, hvor det blev kikset at læse og jeg holdt en pause fra bøgernes verden, stort set indtil jeg blev 18. Da læste jeg Det Gyldne Kompas af Philip Pullman for første gang, og fik øjnene op for, hvor fantastisk et univers, der gemte sig i bøgerne. Siden da er det blevet til rigtig mange bøger i næsten lige så mange forskellige genrer. Jeg ejer selvfølgelig også en Kindle, som jeg har døbt Kirsten.

Udover at læse og blogge, så kan jeg også godt lide at se tv-serier, høre podcasts og hækle. Jeg håber, at bloggen kan blive et frirum for både læsning og håndarbejde.

4 thoughts on “Om

 1. Hej med dig 🙂
  Rikke Andrup som har anmeldt min bog “Spillet om sirenen” fortæller mig at du gerne vil læse og måske anmelde den.
  Skriv til mig, jeg er meget interesseret i at høre fra dig
  Mange hilsner Pernille

 2. Jeg så din anmeldelse af Chris Carters “Ondskab”, som jeg har oversat, og jeg tænkte, at du måske ville anmelde min seneste bog “Tigerens Smil” (attika 2014). Den fik en fin lektørudtalelse og har solgt pænt til bibliotekerne, men er ikke blevet ret meget omtalt i medierne. Hvis det har interesse, kan jeg sende et eksemplar til dig. Du kan høre lidt om bogen her: https://soundcloud.com/per-vadmand/tigerens-smil18min33sek

  Med venlig hilsen

  Per Vadmand

 3. Hej
  Er du interesseret i at anmelde Forførende Paris af Alexandra Potter? Det er hendes anden bog på dansk og er i chick-lit genren. Hvis du sender mig din mailadresse, kan jeg fremsende mere info om bogen. Foretrækker du at læse bøger eller e-bog format?
  mvh
  Nanna
  NB Books

Comments are closed.