Anmeldelse: Til døden os skiller (The Walking Dead #1)

DSC_0456

 

Dette er ikke en egentlig anmeldelse, men mere en kort mening om mit møde med The Walking Dead som graphic novel.

Titel: Til døden os skiller
Org. titel: Days gone by
Serie: The Walking Dead #1
Forfatter: Robert Kirkman
Illustrator: Tony Moore
Forlag: Forlaget Fahrenheit
Sider: 136
Sprog: Dansk

Fra goodreads: An epidemic of apocalyptic proportions has swept the globe, causing the dead to rise and feed on the living. In a matter of months, society has crumbled: There is no government, no grocery stores, no mail delivery, no cable TV. Rick Grimes finds himself one of the few survivors in this terrifying future. A couple months ago he was a small town cop who had never fired a shot and only ever saw one dead body. Separated from his family, he must now sort through all the death and confusion to try and find his wife and son. In a world ruled by the dead, we are forced to finally begin living.

Anmeldelse: Jeg følger trofast med i tv-serien, og fik lyst til at kaste mig ud i det originale værk. Jeg glæder mig allerede til at få fingrene i næste bind i serien, der virkelig er godt tegnet og også har en masse humor.

DSC_0459

At den er lavet i sort/hvid betød absolut intet for mig, jeg synes næsten bare det var et plus. Der var masser af detaljer med, hvor det var nødvendigt, og det gjorde bogen overskuelig.

DSC_0460

Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg havde forventet, men det var i hvert fald ikke det her. Jeg troede nok ikke, at jeg ville kende historien så godt i forvejen, bare fordi jeg har set tv-serien. Jeg er virkelig imponeret over, hvor godt serien følger bogen, der var masser af ting jeg havde glemt, som jeg lige fik opfrisket. Nu har jeg faktisk fået fornyet respekt for serien, der er virkelig gjort et flot stykke arbejde med at koble bog og serie sammen. Jeg er vild med det!
DSC_0465DSC_0466

Karakter: 
5

 

2 thoughts on “Anmeldelse: Til døden os skiller (The Walking Dead #1)

  1. Sort/hvid tegneserie er noget ganske særligt, især fordi historien oftest er grusom eller små uhyggelig. Stilen er rigtig fed i den her selvom det ikke vil være en som jeg ville læse pga genren

  2. Hehe, lige det område hvor man er blevet stikket føles sådan helt hårdt og ømt, men ellers jeg har ikke mærket noget heldigvis! Ja det var rigtig hyggeligt, selvom hun kræver meget tid hehe 😛 Nu er jeg så bare meget bagud med alle de daglige rutiner 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge