Anmeldelse: Sinners on Tour 1-3

Titel: Backstage Pass, Rock Hard og Hot Ticket
Serie: Sinners on Tour #1-3
Forfatter: Olivia Cunning
Sider: 378, 448, 299
Sprog: Engelsk

Anmeldelse: Sinners on Tour er en erotisk serie, hvoraf jeg har læst de første tre. Af ukendte årsager anmeldte jeg ikke første bog, da jeg havde læst den, og nu ligger det så lang tid tilbage, at jeg ikke vil kunne gøre det ordentligt. I stedet vil jeg give en samlet anmeldelse af seriens første tre bøger. Vi følger et rockband, Sinners, og deres respektive partnere (eller mangel på samme) gennem bøgerne. Hvert bandmedlem har hver sin bog. I første bog møder vi Brian Sinclair, der er guitarist og sangskriver. Han danner par med Myrna, og sammen bevæger de sig ud på eksotiske eventyr, der også kommer selve bandet til gode.
Bog to er Sed Lionhearts. Han er bandets forsanger og har en knap så fantastisk fortid mht. kvinder. Han blev nemlig såret dybt, af den eneste kvinde, han nogensinde elskede. Og ved I hvad? Søreme om hun ikke dukker op i bogen 😉
I bog tre er vi nået til Jace Seymour. Han har et seksuelt forhold med Aggie, og det er lidt anderledes end de første to vi har hørt om.

Jeg var rigtig glad for bog et og to, mens jeg var lidt mindre begejstret for treeren. Bog to er en forlængelse af den første, mens treeren kører rimelig parallelt med toeren, så mange af tingene bliver en gentagelse, bare med nye øjne. Det var lidt trivielt. Derudover, så var den nu stadig god. Forfatteren formår at gøre de erotiske scener forskellige fra hinanden og de tre forhold jeg nu har læst om, er også vidt forskellige. Særligt det sidste skiller sig ud. Selvom der er fokus på et par i hver bog, så følger man stadigvæk bandet på godt og ondt, og man kommer til at holde af alle medlemmerne. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse om Trey Miller, den rytmiske guitarist, men det er først i bog fem, og selvom den er udkommet, så er bog fire ikke udkommet endnu (planlagt til 6. august), så jeg må væbne mig med tålmodighed.

Man skal ikke være bange for, at her bare er tale om kvinder, der ligger sig ned og gør hvad der bliver sagt. De står fast ved deres meninger – de fleste i hvert fald – og tør godt sige mændene imod. Det er på ingen måder ligesom Bared to You eller Fifty Shades of Grey. Det er så meget bedre. I hvert fald for mit vedkommende. Jeg elsker bøgerne og ser så meget frem til at få fingre i nummer fire!


Bog et og to har jeg givet fire stjerner, mens bog tre må “nøjes” med tre.

3 thoughts on “Anmeldelse: Sinners on Tour 1-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge