Anmeldelse: Entwined With You (Crossfire #3)

Titel: Entwined With You
Serie: Crossfire #3
Forfatter: Sylvia Day
Forlag: Berkley
Sider: 368
Sprog: Engelsk

Fra forlaget: From the moment I first met Gideon Cross, I recognized something in him that I needed. Something I couldn’t resist. I saw the dangerous and damaged soul inside–so much like my own. I was drawn to it. I needed him as surely as I needed my heart to beat.

No one knows how much he risked for me. How much I’d been threatened, or just how dark and desperate the shadow of our pasts would become.

Entwined by our secrets, we tried to defy the odds. We made our own rules and surrendered completely to the exquisite power of possession…

Anmeldelse: Sikke en varm og fantastisk bog – i hvert fald, hvis du smider den ind i brændeovnen. Jeg er sikker på, den vil gøre sig godt derinde. Andet kan den ikke rigtig bruges til. Det er desværre det mest positive jeg kan sige om denne bog.

Jeg var temmelig vild med bog et i serien, mens bog to var okay. Denne er det rene spild af tid og uskyldige træer. Den er virkelig forfærdelig. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte, for jeg har på en eller anden måde slet ikke lyst til, at ofre mere tid på denne bog.

Cary vedbliver at være skøn og jeg ville elske at læse om ham, men resten af karaktererne bliver bare mere og mere sindsyge og åndsvage og bipersonerne – som Evas forældre – får alt for meget plads. Det føles ikke relevant for historien. Derudover bliver sexen også meget ensformig og træls at læse om. Der mangler absolut fornyelse. Samtidig går tingene bare så hurtigt i Eva og Gideons forhold, at jeg som læser helt mister pusten.

Jeg har hørt, at Sylvia nu vil skrive flere bøger i serien, der ellers skulle have været en trilogi, men jeg tror ikke det kommer som nogen overraskelse når jeg siger, at jeg er helt og aldeles færdig med denne serie.

Karakter 1-5:
ny1

4 thoughts on “Anmeldelse: Entwined With You (Crossfire #3)

  1. Den serie egner sig simpelthen ikke til andet en brænde om vinteren! F*ck, den var elendig, allerede fra 1eren hvis man spørger mig. Og 2eren gjorde mig så hidsig og forarget at jeg er nærmest rødglødende, bare jeg sælger den ude på arbejdet. Haha.

    Og at hun vil skrive flere bøger i serien er simpelthen KUN en pengemaskine i mine øjne. Hun har opdaget det er lettjente penge og tadaaa, var tre bøger sjovt nok ikke nok, selvom der sker absolut nada i nogle af dem. :S

    • Nu kan jeg ikke finde noget som helt kvalitet over FSOG… Men første bog i denne serie var ganske udmærket, men derfra…nej, nej, nej. Jeg kan kun ryste på hovedet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge